Sievin hyvinvointikeskus on valmistunut

WasaGroupin Wasa360-konseptilla toteuttama Sievin kunnan uusi hyvinvointikeskus aloittaa toimintansa 13.1.2020.

Sievin uusi hyvinvointikeskus aloittaa toimintansa 13.1.2020, kun kunnantalolla väistötiloissa olleet toiminnot siirtyvät uuteen valmistuneeseen kiinteistöön.

Uudessa hyvinvointikeskuksessa toimii Peruspalvelukuntayhtymä Kallio. Uusissa tiloissa palvelevat lääkärin ja hoitajan vastaanotto, laboratorio näytteenotto, työterveyshuolto ja työfysioterapeutti, kotihoito, neuvola ja perhetyö, toiminta- ja puheterapia, terapia ja sosiaalikeskus.

Uusi hyvinvointikeskus turvaa nykyisten palvelujen säilymisen Sievin kunnassa. Lisäksi Sieviin palaa sydän- ja diabeteshoitajan palvelut sekä uutena terapiakeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien depressiohoitajan palvelut.

Kunnan ja kuntayhtymän edustajat iloitsevat Sieviläinen-lehdessä uusista loistavista tiloista.

Toteutettu Wasa360-konseptilla

Sievin hyvinvointikeskus on toteutettu WasaGroupin kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptilla, jossa kiinteistökehittäjä ja rakennuttaja WasaGroup vastaa kokonaisuudessaan koko kiinteistöhankkeen suunnittelusta sekä toteutuksesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

Tilojen vuokraaminen ei sido pääomaa tai velkaannuta kuntaa

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistöinvestoinnista, sen toteutuksesta ja rahoituksesta. Kiinteistöinvestointi ei siten sido kunnan varoja tai lisää kunnan velkaantumista.

WasaGroup pyrkii toimimaan tiiviissä yhteistyössä käyttäjän kanssa, jotta käyttäjälle suunnitellaan ja toteutetaan juuri heidän toimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat uudet toimitilat.

Uusi liikekeskus suunnitteilla hyvinvointikeskuksen viereen

Uusi hyvinvointikeskus sijaitsee Sievin keskusta taajamassa Kokkola-Kajaanin tien varrella. WasaGroup suunnittelee hyvinvointikeskuksen viereen lisäksi liikekeskusta.

Tavoitteena on, että lähekkäin sijaitsevat julkiset palvelut ja kaupalliset toimijat saavat kaikki riittävästi asiakkaita keskeisen sijaintinsa, saavutettavuuden ja toimijoiden kokoonpanon ansiosta.

Ota meihin yhteyttä