WGF-rahastojen suurin sijoittaja LähiTapiola Pohjanmaa on tyytyväinen

Tuottotavoitteet ovat pitäneet ja jopa ylittyneet.

LähiTapiola Pohjanmaa on jo pitkään sijoittanut WasaGroup Fundsin kaikkiin kiinteistösijoitusrahastoihin. Tuotto-odotukset ovat alusta alkaen olleet hyvät, ja tuottolupaus ollut erittäin onnistunut. Matkan varrella yhtiön kokonaissijoitukset ovatkin kasvaneet jo 160 miljoonaan euroon, josta WasaGroupFundsin osuus on merkittävä.

LähiTapiola Pohjanmaa ryhtyi alun perin WGF-rahastojen sijoittajaksi hyvien tuotto-odotusten toivossa. WasaGroup Fundsin taustahenkilöt tunnettiin hyvin ja heidän näyttönsä olivat kovat. Luottamus rahastoihin oli heti vahva. LähiTapiolassa haluttiin myös tukea paikallista toimijaa ja edistää oman alueen hyvinvointia, menestystä ja yrittäjyyttä. Odotukset eivät pettäneet, ja matkan varrella yhteistyö ja sijoitukset ovat vain kasvaneet.

– WasaGroup Funds on osoittanut, että heidän toimintatapansa toimii. He ovat luvanneet kovia tuottotavoitteita ja pystyneet pitämään niistä kiinni, hehkuttaa LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala.

WGF-rahastot tuovat LähiTapiolan kiinteistösijoitussalkkuun hyvää hajautusta

LähiTapiola Pohjanmaan sijoitusomaisuus on tällä hetkellä 160 miljoonaa, josta merkittävä osa on kiinteistösijoituksessa. Emoyhtiö on kokonaisuudessaan erittäin iso kiinteistösijoittaja mutta se on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudun sijoituskohteisiin. Haaralan mielestä Pohjanmaan alueyhtiön WasaGroup Funds -sijoitukset tuovatkin konsernin salkkuun hyvää hajautusta.

LähiTapiola on liittynyt WGF-rahastoihin sitä mukaa kun niitä on perustettu ja nyt yhtiö on mukana niissä kaikissa.

– Kun uusia rahastoja on perustettu, on ollut helppo lähteä niihinkin ja sijoittaa yhä lisää. Lupaukset mitä rahastojen toiminnasta ja tuotosta meille annettiin ovat aina pitäneet ja jopa ylittyneet. Luottamus oli kova jo alussa mutta se on vain vahvistunut matkan varrella, Haarala kiittelee.

Yhteinen kasvumatka

Sijoittajat antavat rahastoille sijoitussitoumuksen. Kun rakennusprojekti käynnistyy ja tarve rahalle tulee, rahasto kutsuu sitoumuksia sisään. Vuosien saatossa LähiTapiola on antanut useita uusia sitoumuksia, ja tuottoja ja pääomia on paljon ehtinyt jo palautuakin.

– WasaGroup Fundsin toimintamalli ja raportointi ovat kehittyneet vuosien ja volyymin myötä. Olemme olleet yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. On ollut mukava matka kasvaa yhdessä heidän kanssaan.

Ota meihin yhteyttä