WasaGroup kehittää Halpa-Hallin vanhoja tiloja Vaasan keskustassa

WasaGroup, WGF-rahastot ja Halpa-Halli ovat sopineet Vaasan keskustassa sijaitsevien Halpa-Hallin vanhojen tilojen ostamisesta ja kehittämisestä. Vanhat tilat peruskorjataan ja sinne toteutetaan monipuolisia ja nykyaikaisia toimitiloja

Vaasanpuistikon ja Asemakadun kulmassa sijaitsevat liiketilat tyhjenevät, kun Halpa-Halli muuttaa uusiin tiloihin Vaasan Klemettilään vuoden 2020 aikana. WasaGroup ryhtyy Halpa-Hallin vanhojen tilojen kehittäjäksi ja toteuttaa kiinteistöön nykyaikaisia toimitiloja. WasaGroup vastaa tilojen suunnittelusta, saneerauksesta sekä tilojen uudelleen vuokraamisesta.

Tarjoilla monipuolisia toimitiloja erinomaisella sijainnilla

WasaGroup on jo käynnistänyt kohteen suunnittelutyöt ja ensimmäisiä keskusteluja käydään mahdollisten uusien vuokralaisten kanssa. Tavoitteena on käynnistää peruskorjaus kesällä 2020, jotta tilat olisivat valmiina uusille käyttäjille loppuvuodesta 2020.

Saneerattavat liiketilat sijaitsevat aivan Vaasan ydinkeskustassa suurien asiakasvirtojen äärellä. WasaGroup tekee muutostyöt kiinteistön ensimmäiseen sekä toiseen kerrokseen ja uudistetut tilat tulevat soveltumaan moneen eri käyttötarkoitukseen. Katutason tilat ovat noin 1175 m2 ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi kaupan käyttöön. Toisen kerroksen tilat ovat kokonaisuudessaan 2200 m2 ja ovat helposti jaettavissa, joten ne sopivat muun muassa nykyaikaisiksi toimistotiloiksi.

”Etsimme parhaillaan kiinteistöön useita toimijoita, joiden liiketoiminta tukee ja täydentää toisiaan. Pyrimme myös löytämään kiinteistöihin toimijoita, jotka tuovat asiakasvirtoja toinen toisilleen”, kertoo WasaGroupin myyntijohtaja Tommi Heikkinen.

Wasa360-konsepti ainutlaatuinen ja tehokas tapa toteuttaa uusia toimitiloja

WasaGroup toteuttaa kohteen ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan. Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko hankkeesta vastaten sen kehittämisestä, projektinjohdosta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vuokraamisesta. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF III-rahasto.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksen liiketoimintaa tukevia laadukkaita tiloja sekä etsimme ratkaisuja, joiden avulla uudet tilat tukevat käyttäjien liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

”Toimintamme mahdollistaa yrityksille keskittymisen varsinaiseen toimintaansa ilman kiinteistöjen toteutus-, investointi- tai ylläpitovastuuta”, kertoo WasaGroupin myyntijohtaja Tommi Heikkinen.

Vanhojen kohteiden kehittäminen vahva osa WasaGroupin strategiaa tulevaisuudessa

Markkinoilla WasaGroup-konserni tunnetaan jo kokeneena uudiskohteiden toteuttajana. Jatkossa yritys tulee keskittymään vahvasti myös vanhojen kiinteistöjen ostamiseen, kunnostamiseen sekä uudelleen vuokraamiseen. WasaGroup ja WGF-rahastot saneeraavat Espoossa vanhaa kiinteistöä autokaupan kaupan käyttöön.

”Vanhoja kiinteistöjä seisoo tyhjillään paraatipaikoilla monissa kunnissa ja kaupungeissa. Kun pääsemme Wasa360-toimintamallillamme kehittämään kiinteistöjä, on lopputuloksena uudet hienot toimitilat, joiden palvelutarjonta tuo uutta elämää koko alueelle”, toteaa WasaGroupin konsernijohtaja Ari Tyynismaa.

Ota meihin yhteyttä