Monipuolinen kaupan ja palveluiden keskus nousee Vaasan Kivihakaan

WasaGroup toteuttaa uuden liikekeskuksen, johon tulee mm. Onninen-myymälä, moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa Kone Nygård, rengasalan erikoisliike Rengashuolto Fant sekä WasaGroupin pääkonttori.

Uusi liikekeskus sijaitsee Kvartsikadulla valtatie 8:n vieressä Kivihaan alueen pohjoispäässä. Uuteen liikekeskukseen tulee tilaa yhteensä n. 8.900 neliötä.

Viimeiset toimitilat nyt vuokrattavissa

WasaGroup on vuosien aikana ollut vahvasti mukana kehittämässä Kivihaan ostoskeskusaluetta toteuttamalla toimitiloja sekä paikallisille toimijoille että valtakunnallisille ketjuille.
Nyt rakentuvan liikekiinteistön valmistuttua Kivihaan kauppakeskittymä on rakennettu valmiiksi Kvartsikadun tontin ollessa viimeinen rakentamaton tontti alueella.
”Kivihaka on kehittynyt Vaasan parhaaksi ja monipuolisimmaksi palveluiden ja kaupan alueeksi, joten uuden liikekeskuksen sijainti on erinomainen ja paikka sopii lähes kaikentyyppisille yritystoiminnoille. Suurin osa tiloista on jo vuokrattu, mutta vielä löytyy joitakin vapaita tiloja kiinnostuneille yrityksille”, toteaa WasaGroup Oy:n myyntijohtaja Petteri Saarinen.

Kiinteistössä monipuolista palveluntarjontaa

Kvartsikadun liikekeskuksesta tulee monipuolinen keskittymä, jossa toimii sekä kuluttajille että yrityksille palveluita tarjoavia toimijoita. Kiinteistössä tulevat toimimaan LVI- ja sähköalan tukkukauppa Onninen, moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa Kone Nygård, rengasalan erikoisliike Rengashuolto Fant. Kiinteistöön sijoittuu myös WasaGroupin pääkonttori.

Kvartsikadun liikekeskuksesta toimijat saavat käyttöönsä uudet, juuri heidän toimintaansa varten suunnitellut liiketilat. Modernit, erinomaisella paikalla sijaitsevat toimitilat mahdollistavat entistäkin paremmin laadukkaiden palveluiden tuottamisen asiakkaille.

Ensimmäiset toimijat pääsevät aloittamaan toimintansa tiloissa vuoden 2020 alussa.

Wasa360-konsepti ainutlaatuinen ja tehokas tapa toteuttaa uusia liiketiloja

WasaGroup toteuttaa Kivihaan liikekeskuksen ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan. Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko hankkeesta vastaten sen kehittämisestä, projektinjohdosta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vuokraamisesta ja rahoituksesta.
”Wasa360-konsepti yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinteistön käyttäjän, toteuttajan ja rahoittajan taloudelliset ja laadulliset intressit, kun yksi taho on vastuussa kaikille osapuolille optimaalisten ratkaisujen etsimisestä”, Petteri Saarinen toteaa.
Kohteen rahoittaa WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka tulee omistamaan kiinteistön ja toimimaan käyttäjien vuokranantajana.

Havainnevideo:

Ota meihin yhteyttä