WasaGroup varannut kaksi tonttia Sastamalasta

WasaGroup on varannut kaksi tonttia Sastamasta. Alue kiinnostaa isoja toimijoita.

WasaGroup on varannut Sastamasta kaksi tonttia Huittistentien ja Punkalaitumentien risteyksestä. Tonttien yhteispinta-ala on noin viiden hehtaarin alueesta, jolla rakentamisvelvollisuus on vähintään 3.400 kerrosalaneliötä.

Hyrkin pellolla sijaitsevat tontit ovat kaavassa huoltoaseman ja liikerakennusten korttelialuetta.

”Olemme seuranneet Pirkanmaan ja Sastamalan alueen kehittymistä jo muutaman vuoden”
– Anna-Lena Back, myynti- ja viestintäasiantuntija, WasaGroup

Varatut tontit mahdollistavat useita eri mahdollisuuksia vetovoimaisella alueella ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

”Meillä on laajat yhteistyöverkostot, ja isoilta liikeketjuilta saamme vinkkiä siitä, mitkä paikat heitä kiinnostavat”
– Anna-Lena Back, myynti- ja viestintäasiantuntija, WasaGroup

Tontit ovat kaavassa huoltoaseman ja liikerakennusten korttelialuetta. Alueelle haviteltiin aiemmin Osuuskaupan ABC-ketjun huoltoasemaa, joka ei kuitenkaan toteutunut. Risteyksen tuntumaan on avautunut muun muassa Citymarket ja useita muita kauppaliikkeitä.

WasaGroup – ainutlaatuinen kiinteistökehittäjä ja toteuttaja

WasaGroup on ainutlaatuinen kiinteistökehittäjä, joka vastaa koko kehitys- ja kiinteistöprojektista alusta loppuun saakka. Ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan WasaGroup tuottaa Suomen parhaita toimitiloja, joiden kehittämisestä, suunnittelusta, toteuttamisesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta WasaGroup vastaa kokonaisuudessaan itse.

Wasa360-konseptissa hankkeet rahoittaa WGF-kiinteistökehitysrahastot, jotka omistavat ja vuokraavat kiinteistöjä käyttäjille pitkillä vuokrasopimuksilla.

Ota meihin yhteyttä