WasaGroup sponsoroi tänäkin vuonna kymmeniä junioriharrasteryhmiä

WasaGroup sponsoroi tänäkin vuonna kymmeniä junioriharrasteryhmiä pääasiassa Vaasan seudulla.

WasaGroup-konserni on viime vuosina suunnannut sponsoritoimintaansa erityisesti lasten ja nuorten seura- ja harrastustoiminnan tukemiseen. WasaGroup-konserni tukee myös uransa alkuvaiheessa olevia nuoria urheilijoita.

Tavoitteenamme on omalta osaltamme mahdollistaa harrastustoimintaa mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle heidän taustoistaan riippumatta.

WasaGroup-konserni on perinteisesti tukenut myös vapaaehtoista maanpuolustustyötä ja sotiemme veteraaneja tukevia järjestöjä. WasaGroup-konserni tukee lisäksi joulun aikaan lahjoituksilla erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka mahdollistavat joulun vieton myös vähävaraisille.

WasaGroup-konserni sponsoroi tänäkin vuonna kymmeniä junioriharrasteryhmiä kilpatanssista vapaapalokuntatoimintaan

Vuoden 2019 sponsorointituet on päätetty ja tuensaajiin on otettu yhteyttä.

Yksi nuorimpien harrasteryhmistä oli Vasa IFK:n 2013-2014 vuosina syntyneiden poikien jalkapallojoukkue, jonka nuoret pelaajat juuri saivat elämänsä ensimmäiset pelipaitansa.

Tiedot joukkueesta kertovat, että uudet pelipaidat päällä on mm. nukuttu yön yli ja menty dagikseen seuraavana päivänä 🙂

Kuinka voin hakea sponsoritukea?

WasaGroupin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi ja saamme sponsorointipyyntöjä nykyään koko Suomen alueelta harrastuksista ja ikäryhmistä laidasta laitaan. Tästä johtuen otamme vastaan sponsorointihakemuksia nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta. Hakemukset käsitellään kerran vuodessa. Valitettavasti emme ehdi aina vastata kaikkiin yhteydenottoihin erikseen.

Ota meihin yhteyttä