WasaGroup toteuttaa Isonkyrön uuden liikuntahallin

WasaGroup toteuttaa KVR-urakkana Isonkyrön kunnan uuden liikuntahallin.

WasaGroup toteuttaa KVR-urakkana uuden monitoimihallin

Liikuntahallin koko on n. 2200 m2. Liikuntahalliin tehdään kenttä- ja suoja-alueiltaan lajiliittovaatimukset täyttävä peli- ja harjoituskenttä puku-, katsomo- ja varastotiloineen kunnassa yleisimmin harrastettaville lajeille.

Liikuntahalli toimii yhdessä olemassa olevan liikuntasalin kanssa mahdollistaen myös suuremmat turnaukset ja tapahtumat kahdessa liikuntasalissa.

Rakennettavat pukutilat mitoitetaan joukkuepelikäyttöön sopiviksi. Pukutilojen yhteyteen rakennetaan myös pesutilat.

Rakennettavien urheilutilojen yhteyteen tehdään monikäyttöinen kokonaisuus opettajien työ- ja pukutiloiksi, joka palvelee kilpailutilanteessa toimitsija-, tuomari-, ensiapu- ja doping-tilana.

Liikuntahalliin tulee koordinaatiosuora, joka palvelee koordinaatioharjoittelua sekä mahdollistaa juoksuharjoittelun. Koordinaatiosuora muodostuu olemassa olevasta käytävätilasta sekä uuden salin puolella olevasta osasta.

WasaGroup on kokenut urheilupaikkarakentamisen ammattilainen

WasaGroup-konserni on toteuttanut useita mittavia urheilupaikkarakennushankkeita, kuten jalkapallostadionin, jäähallin sekä muita liikunta- ja monitoimihalleja.

WasaGroup-konserni on kehittänyt liikunta- ja urheilupaikkakonsepteja hankekehityksestä, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja rakentamiseen sekä aina niiden rahoitukseen ja vuokraukseen saakka.

”WasaGroup-konsernin ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen Wasa360-toimintamalli antaa erinomaiset edellytykset myös KVR-urakkamuotoiselle rakentamiselle”, sanoo WasaGroupin konsernijohtaja Ari Tyynismaa.

WasaGroup toteuttaa hankkeen KVR-urakkana vastaten suunnittelunohjauksesta ja rakentamisesta. Pääurakoitsijana tulee toimimaan rakennusliike WasaCon.

Ota meihin yhteyttä