WasaTrade Servicen liiketoiminta yhtiöitetään omaksi yritykseksi

WasaTrade Oy:n Service-liiketoiminnan kehittämiseen panostetaan uusin ja merkittävin askelin.

WasaTrade Oy:n Service-liiketoiminnan kehittämiseen panostetaan uusin ja merkittävin askelin. Kehittämisen tueksi Servicen liiketoiminta yhtiöitetään omaksi osakeyhtiökseen 1.1.2019 alkaen siten, että Servicen liiketoiminta eriytetään WasaTrade Oy:n liiketoiminnasta oman y-tunnuksen ja nimen alle WasaTrade Oy:n tytäryhtiöksi. Uuden osakeyhtiön nimeksi tulee WT-Service Oy, ja sen y-tunnus on 2950397-1.

WT-Service Oy:n tarjoamat palvelut säilyvät entisellään, ja myös työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen ”vanhoina työntekijöinä”. Lisäksi kone- ja tuotantotekniikan insinööri Jari Loukasmäki on nimitetty WT-Servicen yksikönjohtajaksi 26.11.2018 alkaen.

Ota meihin yhteyttä