WasaGroup rakennuttaa Kuopioon Ahlsell-myymälän

WGF III -kiinteistökehitysrahasto rakennuttaa Kuopion Ahlsell-myymälän. Myymälä valmistuu vuoden 2018 aikana.

Kuopioon valmistuu vuodenvaihteessa uusi tekninen tukkukauppamyymälä, Ahlsell. Hanke on kooltaan n. 1850 m2, ja myymälä valmistuu vuoden 2018 aikana. Hankkeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut myymälän ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup on vastannut kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen pääurakoitsijana toimii Maanrakennuspalvelu Mikko Lyytinen.

Ahlsell tyytyväinen yhteistyöhön WasaGroup-konsernin kanssa

Rakennuksen loppukäyttäjä, tekninen tukkukauppamyymälä Ahlsell on tyytyväinen yhteistyöhön WasaGroup-konsernin kanssa. Ketjujohtaja Niclas Ahlbom kertoo, että yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja aikataulut ovat pitäneet hyvin.

”Hanke näyttää valmistuvan jopa etuajassa, mikä antaa hienot lähtökohdat myymälän kalustamiseen”, Niclas Ahlbom jatkaa.

WGF III-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden kiinteistön investorina ja rahoittajana toimii WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Ahlsell Oy:lle.

WasaGroup Fund III -kiinteistökehitysrahasto sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liikerakennuksiin.

Ota meihin yhteyttä