WasaGroup rakennuttaa Jämsän keskustaan hybridikorttelin

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni, joka tuo nyt myös Jämsään ainutlaatuisen Wasa360-hybridikorttelin. Seppolan koulun kortteliin rakennetaan 4-kerroksinen kiinteistö, johon on suunniteltu rakennettavan mm. senioriasuntoja sekä erilaisia palveluita kuntalaisille. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä 2019.

WasaGroup rakennuttaa Jämsän keskustaan, entisen Seppolan koulun kortteliin Wasa360-hybridikorttelin, mikä tarkoittaa sitä, että WasaGroup rahoittaa, suunnittelee ja toteuttaa korttelin. Hybridikorttelissa moderni asuminen, työskentely sekä yksityinen ja julkinen palvelutarjonta sijoittuvat saumattomasti saman katon alle. Hanke rahoitetaan WasaGroup Funds -kiinteistökehitysrahaston kautta, ja käyttäjät ovat tiloissa vuokralaisina.

Kyseessä merkittävä kehityshanke

Entinen Seppolan koulu puretaan kokonaisuudessaan, ja kortteliin rakennetaan 4-kerroksinen rakennus, jonka palveluita kehitetään yhdessä Jämsän kaupungin kanssa. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä 2019. Kiinteistöstä vuokrataan senioreille senioriasuntoja, mutta sen lisäksi kiinteistöön rakennetaan merkittävä määrä sekä yksityisiä että julkisia palveluita niin senioreille kuin muillekin kuntalaisille. Käyttäjien yhteistoiminta ja synergiaedut on jo suunnitteluvaiheessa otettu huomioon.

Turvalliset ja laadukkaat asunnot

Wasa360-hybridikorttelit tarjoavat valoisia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja, jotka suunnitellaan iäkkäämpien ihmisen tarpeiden mukaan. Senioriasunto on yksinkertainen ja mukava vaihtoehto aktiivisille ja terveille senioreille ja samalla asunto, jossa voi vanheta turvallisesti.

Avainsanoja asuntojen suunnittelussa ja toteutuksessa ovat turvallisuus, mukavuus, laadukkuus, yhteisöllisyys ja esteettömyys. Asuntojen lisäksi hybridikortteliin tuodaan palveluita, jotka tukevat senioriasumista.

Lisää vuokralaisia mahtuu vielä

Kiinteistöön etsitään parhaillaan vuokralaisia, ja neuvotteluja käydään koko ajan.

”Nyt on viimeiset hetket tarttua toimeen: Mikäli etsit itsellesi liiketiloja, tämä on erinomainen mahdollisuus saada aivan uudet, laadukkaat toimitilat ihan Jämsän ydinkeskustasta”, myynti- ja viestintäasiantuntija Anna-Lena Back kertoo.

Entisen Seppolan koulun korttelin palvelutarjontaa kehitetään yhteistyössä Jämsän kaupungin kanssa.

Ainutlaatuinen Wasa360-toimintamalli

Wasa360-toimintamalli tarkoittaa sitä, että kaikki rakennushankkeen toiminnot löytyvät WasaGroup-konsernista. Toimintamallissa yhdistyvät konsernin hankekehitys- ja rakentamisosaaminen sekä kiinteistörahastotoiminta täysin uudella tavalla. Hankkeiden rahoitus järjestyy WGF-kiinteistökehitysrahastojen avulla, eli kunnat eivät rahoita Wasa360-hankkeita, vaan ne toimivat tiloissa omien palveluidensa osalta vuokralaisina.

Wasa360-toimintamallin kautta rakennetaan valtakunnallisesti mm. liike- ja toimistotiloja, teollisuuskiinteistöjä, monitoimikortteleita, päiväkoteja, kouluja, hoivatiloja ja liikunta- ja hyvinvointikeskuksia.

Haluatko jo tietää enemmän kohteista, asunnoista tai liiketiloista? Täytä seuraava lomake ja lähetämme lisää tietoa.    Valitse haluatko lisätiedot

    SähköpostillaPostilla

    Ota meihin yhteyttä