WasaGroup on esillä kuntamarkkinoilla Helsingissä 12-13.9

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Kuntamarkkinoilla esittelemme kunnille Wasa360-konseptin eri yhteistyömahdollisuuksia. Monipuolisena kiinteistökehittäjänä WasaGroup toteuttaa tiloja sekä kunnille että yrityksille. Wasa360-toimintamallin kautta rakennetaan valtakunnallisesti mm. liike- ja toimistotiloja, teollisuuskiinteistöjä, monitoimikortteleita, päiväkoteja, kouluja, hoivatiloja ja liikunta- ja hyvinvointikeskuksia. Markkinoilla esittelemme myös uuden ainutlaatuisen Wasa360-hybridikortteliratkaisumme.

Wasa360-hybridikortteli: yhdessä enemmän!

Wasa360-hybridikortteli on kuntakeskuksen tai kaupunginosan sykkivä sydän. Korttelissa moderni asuminen, työskentely sekä yksityinen ja julkinen palvelutarjonta sijoittuvat saumattomasti saman katon alle. Hybridikorttelin vahva palvelutarjonta tuo kuntakeskuksen liike-elämään vipinää.

Hybridikorttelissa eri sukupolvet ja käyttäjäryhmät kohtaavat ja tuottavat toisilleen iloa. Esimerkiksi kiinteistön kirjasto tai piha muodostuu paikaksi, jossa päiväkotilapset ja senioriasuntojen asukkaat voivat kohdata mielekkäissä merkeissä viihtyisässä ympäristössä.

Tilatehokkuuden kannalta hybridikortteli on edullinen ja hyödyllinen ratkaisu kiinteistöjen käyttäjille. Kun hukkaneliöitä ja vajaakäytössä olevia yleisiä tiloja ei rakenneta, vuokrataso voidaan pitää erittäin kilpailukykyisenä.

Tutustu referensseihimme: www.wasa360.fi/hankkeet

Ota meihin yhteyttä