GreenStarille uusi hotelli Vaasaan

Hotellirakennuksen rakennuttaa WGF III -kiinteistökehitysrahasto.

GreenStar Hotel avaa uuden hotellin lähelle Vaasan keskustaa vuoden 2019 lopulla. Hotellirakennuksen rakennuttaa WGF III -kiinteistökehitysrahasto. GreenStarin ja WGF III -kiinteistökehitysrahaston yhteinen investointi on suuruudeltaan 7-8 Meur. Uuteen hotelliin tulee noin 100 hotellihuonetta.

Uusi hotelli erinomaiselle sijainnille

Uusi hotellirakennus sijaitsee keskeisellä paikalla Myllykatu 17:ssä matkakeskuksen läheisyydessä, pohjoisesta Vaasan keskustaan johtavan valtatie 8:n varrella. Uuden hotellin keskeinen sijainti korostuu keskustan laajentuessa junaradan yli Klemettilän puolelle.

”Sijainti on erinomainen hotellille. Hotellille on helppo saapua autolla, junalla tai bussilla – ja koko Vaasan nykyinen ja tuleva keskusta ovat kävelymatkan säteellä hotellista”, sanoo hankkeen rahoittavan WGF III -kiinteistökehitysrahaston toimitusjohtaja Jani Peräsarka.

Vaasan hotellitarjonta laajenee ja monipuolistuu

Vaasan asema työ-, kokous- ja vapaa-ajan matkailun kohteena on vahvistunut, mikä luo hyvät edellytykset uuden hotellin toiminnalle.

GreenStar Hotel täydentää Vaasan majoitustarjontaa uudenlaisella konseptillaan. Hotelli tulee osaltaan tukemaan Vaasan positiivista kehitystä matkailu- ja kokouskaupunkina tarjoamalla laadukkaita, mutta edullisempia majoitusmahdollisuuksia.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta vastaa WasaGroup-konserni, joka toteuttaa hotellin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup vastaa kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, ja LVI-suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen pääurakoitsijana toimii rakennusliike WasaCon Oy.

WGF III-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden hotellin investorina ja rahoittajana toimii WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen GreenStar Hotel Oy:lle.

WasaGroup Fund III -kiinteistökehitysrahasto sijoittaa uusiin rakennettaviin ja vuokrattaviin liikerakennuksiin.

Ota meihin yhteyttä