Uusi päiväkoti valmistunut Vantaan Kivistöön

WGF II -rahaston päiväkotikiinteistö Vantaalle on valmistunut ajallaan ja luovutettu käyttäjälle Pilke Päiväkodeille.

WGF II -kiinteistökehitysrahaston uusi sijoituskohde Vantaan Kivistössä on valmistunut. WGF II -rahasto on rahoittanut uuden 170-paikkaisen päiväkotikiinteistön, jossa vuokralaisena toimii Pilke Päiväkodit.

Uusi Pilke tiedepäiväkoti Hohto tarjoaa päivähoitoa ja varhaiskasvatusta 0-6 vuotiaille lapsille. Tiedepäiväkoti yhdistää varhaiskasvatuksessaan tieteen, taiteen, talouden ja tekniikan uudella tavalla. Päiväkodin oppimisympäristöt on rakennettu nämä painotukset huomioiden. Lapset pääsevät uudessa päiväkodissa tutkimusleikkitilaan, ateljeehen, musiikkihuoneeseen, kaupunkileikkiin, roolileikkeihin ja liikuntatilaan.

Pilke tiedepäiväkoti Hohdossa pidetään tiedekerhoa yli kolme vuotiaille lapsille kerran viikossa. Lisäksi Lasten Tiedekerho järjestää Hohdon tiloissa tiedekerhoja lapsille myös iltaisin.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut päiväkodin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup on vastannut kohteiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan. Arkkitehti-, rakenne-, ja LVI-suunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen pääurakoitsijana on toiminut WasaGroupin yhteistyökumppani Purtonor Oy.

WGF II-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden päiväkodin investorina ja rahoittajana toimii WGF II-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Pilke Päiväkodit Oy:lle.

WGF II -rahasto sijoittaa julkisiin tiloihin sekä julkisten palveluiden palveluntuottajien tiloihin. WGF-rahaston avulla rakennetaan hoivakotien lisäksi esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, urheiluhalleja, hybridikortteleita sekä terveys-ja hyvinvointitiloja.

Ota meihin yhteyttä