Vaasan uusi hoivakoti on valmistunut

Tilat luovutetaan asiakkaalle aikataulun mukaisesti 31.5.2018.

WasaGroup Oy:n rakennuttama hoivakoti Vaasaan on valmistunut. Uuden hoivakodin palvelusta vastaa hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy.

Hoivakoti sijaitsee Vaasassa vehreällä ja rauhallisella Hiilloskujan asuinalueella. Hoivakoti on asuntotyyppinen yksikkö, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Toisessa on 15 asumispaikkaa ja toisessa 4 tukiasuntoa.

Esperi-kodit tarjoavat asumisratkaisut mielenterveysongelmista kuntoutuville turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Wasa360-tuotantoa

Hankkeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut hoivakodin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. WasaGroup on suunnitellut tilat sekä vastannut kohteiden rakennuttamisesta. Arkkitehti-, rakenne-, LVI-, ja sähkösuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. WasaCon Oy on toiminut kohteen pääurakoitsijana.

WGF II-rahasto kohteen investorina ja rahoittajana

Uuden hoivakodin investorina ja rahoittajana toimii WGF II-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennuksen Esperi Care Oy:lle.

WGF II -rahasto sijoittaa julkisiin tiloihin sekä julkisten palveluiden palveluntuottajien tiloihin. WGF-rahaston avulla rakennetaan hoivakotien lisäksi esimerkiksi kouluja, päiväkoteja, urheiluhalleja, hybridikortteleita sekä terveys-ja hyvinvointitiloja.

Ota meihin yhteyttä