Rakennusliike WasaCon Oy:n rakentama Scandic hotelli on valmistunut

Uusi rakennus on luovutettu käyttäjille aikataulun mukaisesti huhtikuussa 2018.

Vaasaan keskustaan rakennettu uusi Scandic hotelli on valmistunut ja luovutettu käyttäjille aikataulun mukaisesti.

WasaGroup-konsernin kuuluva rakennusliike WasaCon Oy aloitti vuoden 2017 alussa uuden Scandic Vaasa -hotellin laajennustyöt. Hotellin kapasiteetti kasvoi uudistuksen jälkeen 86:sta huoneesta yhteensä 123:een huoneeseen. Hotellin lisäksi uusista tiloista löytyy myös Airaksinen Capital Oy:n toimitilat.

Hankkeen rakennuttajana on toiminut Airaksinen Capital Oy. Rakennusliike WasaCon Oy on toiminut pääurakoitsijana ja on rakentanut KVR-urakkana kohteen. WasaGroup-konsernin kuuluva suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on toiminut pääsuunnittelijana sekä hoitanut kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelun.

Ota meihin yhteyttä