WGF-kiinteistökehitysrahastojen sijoituskohteet pysyneet budjetissa ja aikataulussa

WGF-kiinteistökehitysrahastot ovat toteuttaneet kiinteistöinvestointeja yhteensä 78 miljoonalla eurolla ilman budjetin tai aikataulujen ylityksiä.

WGF-kiinteistökehitysrahastot ovat toteuttaneet vuoden 2017 loppuun mennessä uusia vuokrattuja kiinteistöjä yhteensä lähes 80 miljoonalla eurolla.

WGF-kiinteistökehitysrahastojen kiinteistösijoitukset ovat pysyneet sekä budjetissaan että aikataulussaan.

”Olemme ylpeitä siitä, että kaikki rahastojen tekemät investoinnit ovat onnistuneet erittäin hyvin – niin laadullisesti kuin taloudellisesti.” sanoo WasaGroup Funds Oy:n toimitusjohtaja Jani Peräsarka.

Kiinteistöinvestoinnit 78 meur, budjetin ylitykset 0 €

WGF-kiinteistökehitysrahastojen investoinnit perustuvat WasaGroup-konsernin kehittämään kokonaisvaltaiseen Wasa360-konseptiin, jossa WasaGroup-konserni vastaa WGF-rahastojen sijoituskohteiden hankekehityksestä, vuokraamisesta, suunnittelusta, rakennuttamisesta ja ylläpidosta sekä myynnistä.

”WasaGroupin visiona on olla Suomen paras raaka-aineen tuottaja Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoille. Olemme jo aika lähellä sitä.” sanoo WasaGroupin konsernijohtaja Ari Tyynismaa.

Rakennusala on elänyt kasvun aikaa jo hetken, mikä näkyy rakentamisen kustannuksissa. Tällaisena aikana Wasa360-konsepti korostaa WasaGroupin kilpailuetua kehityshankkeiden kokonaisvaltaisena toteuttajana. Wasa360-konseptin ansiosta WGF-kiinteistörahastot kykenevät tuottamaan laadukkaita vuokratiloja vuokralaisilleen ja tuottavia sijoituskohteita sijoittajiaan ajatellen.

 

Ota meihin yhteyttä