Kauppakeskus Ruuti avattiin Lapualla

Uudet palvelut houkuttelivat sadoittain kuntalaisia avajaisjuhliin.

Kauppakeskuksen pysäköintialue alkoi täyttymään jo hyvissä ajoin ennen kymmeneltä alkanutta avajaisseremoniaa. Avajaisnauhan leikannut Lapuan kaupunginjohtaja Satu Kankare kiitti puheessaan kauppiaita suuresta panoksestaan ja toivotti heille menestystä. Tämän jälkeen paikalle sankoin joukoin saapuneet lapualaiset pääsivät tutustumaan uusien liikkeiden avajaistarjouksiin sekä nauttimaan kakkukahveista.

Kauppakeskus Ruudissa toimii K-Rauta, K-Supermarket, Lapuan keskusapteekki sekä Tokmanni-tavaratalo, joista viimeksi mainittu ehti avaamaan ovensa viime marraskuussa.

WasaGroup on parhaillaan käynnistämässä Alangon alueen kakkosvaiheen toteutusta. Rakennuslupahakemus noin 2500 neliömetrin kokoiselle liikerakennukselle on jätetty ja siihen sijoittuvista vuokralaisista päästään tiedottamaan pian.

Lue lisää Alangon alueen hankkeesta Wasa360-sivustolta

Ota meihin yhteyttä