WasaGroup myi WasaSteel Oy:n sen toimitusjohtaja Ari Kekaraiselle

WasaSteel Oy jatkaa teräsrakentamista toimitusjohtaja Ari Kekaraisen omistuksessa ja WasaGroup-konsernin alihankkijana.

WasaGroup on perustanut WasaSteel Oy:n vuonna 2011. WasaSteel Oy on kehittynyt WasaGroup-konsernin osana ja toimitusjohtaja Ari Kekaraisen johdossa monipuoliseksi teräsrakentamisen asiantuntijaksi.

Konsernin ulkopuolella toimiminen mahdollistaa WasaSteelille joustavammin yhteistyön myös WasaGroup-konsernin kilpailijoiden kanssa, mutta myös nykyistä pienempiin ja erityyppisiin hankkeisiin osallistumisen joustavammin. WasaSteel on jatkossakin erinomainen alihankkija ja yhteistyökumppani WasaGroup-konsernille.

Kuluvan vuoden aikana WasaGroup ja toimitusjohtaja Ari Kekarainen ovat suunnitelleet WasaSteelin toiminnan tulevaisuutta ja neuvotelleet yrityskaupasta. Olemme yhteistyössä päätyneet siihen, että WasaGroup myy WasaSteel Oy:n osakekannan Ari Kekaraiselle.

Yhteistyö jatkuu

Yhtiöt tulevat tekemään yhteistyötä jatkossakin WasaGroup-konserniyhtiöiden rakennus- ja kiinteistökehityshankkeissa. Yhteinen historia ja toistemme tuntemus ovat erinomainen lähtökohta yhteistyöhön jatkossakin.

”Uskomme nyt sovitun ratkaisun olevan hyvä sekä WasaGroupille, WasaSteelille että Ari Kekaraiselle. Olemme iloisia myös siitä, että WasaGroup on synnyttänyt taas yhden yrittäjän lisää Pohjanmaalle. Arissa on aina ollut vahva yrittäjähenki ja -asenne.

Kiitämme Ari Kekaraista menneistä työvuosista yhtiössämme ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!”

Ari Tyynismaa ja Jani Peräsarka

Ota meihin yhteyttä