WasaGroup esillä kuntamarkkinoilla

Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 13-14.9.2017 esittelemässä ainutlaatuista Wasa360-konseptiamme.

WasaGroup Oy on mukana Kuntamarkkinoilla 13-14.9.2017 Helsingin kuntatalossa esittelemässä ainutlaatuista Wasa360-konseptiamme kuntapäättäjille.

Tervetuloa tapaamaan meitä!

Ainutlaatuinen Wasa360-konsepti

Tuotamme ainutlaatuisella tavalla itse kaikki asiakkaamme tarvitsemat kiinteistökehityspalvelut. Rahoitamme, rakennutamme ja rakennamme kiinteistöt Wasa360-konseptin mukaisesti. Valmistumisen jälkeen vastaamme kiinteistön ylläpidosta ja jatkokehittämisestä.

Wasa360-hankkeet suunnitellaan aina tiiviissä yhteistyössä tilaajan kanssa. Rakentamisemme tunnetaan järkevistä ratkaisuista ja ajattomasta laadusta.

Lue lisää Wasa360-konseptista

Uusia toimitiloja kuntien palveluille

Wasa360 on kehittänyt kunnille täysin uudenlaisen toimitilaratkaisun, jossa kunta vuokraa tiloja vain tarpeeseen – vailla investointivastuuta ja kiinteistön omistamisen riskejä. Konseptimme avulla kunta saa uusia laadukkaita tiloja huomattavan edullisesti. Toteutamme esimerkiksi päiväkoteja, kouluja, hoivatiloja, urheiluhalleja, hyvinvointikeskuksia ja monitoimikortteleita.

Saimme kuntaan uudet liikuntatilat kilpailukykyisellä hinnalla ilman ylläpitoon liittyviä riskejä.

-Mikael Alaviitala, kehitysjohtaja, Mustasaaren kunta

Tutustu: Case OP Arena, Mustasaari

Yritystä ja elinvoimaa kuntaasi

Kokeneena kiinteistökehittäjänä WasaGroup on mukana myötävaikuttamassa kunnan kasvuun ja kehitykseen. Tuomme kiinteistöhankkeidemme kautta uusia yrityksiä kuntaasi sekä toimimme kiinteistöinvestorina kuntaan tehtävissä kiinteistöhankkeissa. Toteutamme myös suuria aluekehityshankkeita sekä kuntien keskustojen kehittämishankkeita.

Tutustu referensseihimme

Ota meihin yhteyttä