LähiTapiola sijoittaa 20 miljoonaa WGF-kiinteistörahastoihin

LähiTapiola sijoittaa yhteensä 20 miljoonaa euroa WGF II – ja WGF III -kiinteistökehitysrahastoihin.

Tavoitteena 300 miljoonan kiinteistöinvestoinnit

LähiTapiola sijoittaa yhteensä 20 miljoonaa euroa WGF II – ja WGF III –
kiinteistökehitysrahastoihin. WGF-rahastojen tavoitteena on kerätä lisäksi muita sijoituksia 80-100 miljoonaa euroa.

Uusien sijoitusten avulla WGF-kiinteistökehitysrahastot toteuttavat uusia tuottavia vuokrattavia ja myytäviä kiinteistöjä yhteensä noin 300 miljoonalla eurolla seuraavien vuosien aikana.

”LähiTapiolan merkittävä sijoitus on ensimmäinen isompi avaus WGF-rahastojen toiminnan laajentamisessa seuraavalle tasolle”
– Jani Peräsarka, WasaGroup Funds Oy:n toimitusjohtaja

LähiTapiolasta WGF-kiinteistökehitysrahastojen ensimmäinen ankkurisijoittaja

LähiTapiola on ensimmäinen WGF-rahastojen suuri ankkurisijoittaja, jonka merkittävä sijoitus mahdollistaa WGF-rahastojen toiminnan laajentamisen ja tekee siitä myös strategisen kumppanin WGF-rahastojen taustalla olevalle WasaGroup-konsernille.

”LähiTapiola on ammattimaisena sijoittajana ja kiinteistösijoittajana oivallinen kumppani WGF-rahastoille ja myös WasaGroup-konsernille”
– Ari Tyynismaa, WasaGroupin konsernijohtaja

WasaGroup-konserni luottaa vakuutustensakin osalta LähiTapiolaan, joka Suomen johtavana vahinkovakuuttajana paikallisen toimintamallinsa ansiosta kykenee palvelemaan tehokkaasti vahvassa kasvussa olevaa WasaGroup-konsernia.

”Uskomme, että löydämme uusia yhteistyömuotoja myös henkilöstömme työhyvinvoinnin tukemisessa konsernimme kasvun vuosina”
– Ari Tyynismaa, WasaGroupin konsernijohtaja

WGF-rahastot rakentavat elinvoimaista Suomea

WGF-kiinteistökehitysrahastot toteuttavat uusia toimitiloja niin yrityksille kuin julkiselle sektorille eri puolilla Suomea. WGF-rahastot mahdollistavat kiinteistösijoituksen tekemisen helposti ja kannattavasti kasvukeskusten ja Suomen maakuntakeskusten kiinteistökohteisiin.

”WGF-kiinteistökehitysrahastot mahdollistavat LähiTapiolalle tuottavan kiinteistösijoituksen myös suurimpien kasvukeskusten ulkopuolelle. LähiTapiolan sijoitus on lisäksi merkittävä sijoitus Suomen maakuntien kehittämiseen”

 

”Haluamme omalta osaltamme olla edistämässä maakuntien hyvinvointia, menestymistä ja yrittäjyyttä näiden rahastojen kautta. Olemme lähellä asiakasta ja yhtiön päätöksenteko on vahvasti alueilla”
– Pasi Haarala, LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja

WGF-rahastot hakevat vielä kahta muuta merkittävää ankkurisijoittajaa ja mahdollistaa kiinteistösijoitusten tekemisen ammattimaisesti ja markkinoita tehokkaammin hoidettuihin kiinteistökehityshankkeisiin myös muille kiinteistösijoittajille.

”Etsimme merkittäviä ankkurisijoittajia, jotka voivat sijoittaa tuottavasti uusiin kehityshankkeisiin ja kiinteistöihin WGF-rahastojen kautta ja joiden kanssa voimme löytää muita WGF-rahastojen toimintaa tukevia synergioita omista toiminnoistamme”

 

”WGF-kiinteistökehitysrahastot voivat tarjota ankkurisijoittajilleen myös mahdollisuuden ostaa WGF-rahastojen toteuttamia kiinteistökohteita itselleen”
– Jani Peräsarka, WasaGroup Funds Oy:n toimitusjohtaja

Tuottavaa kiinteistösijoittamista

WGF-kiinteistökehitysrahastojen kiinteistösijoitukset perustuvat WasaGroup-konsernin kehittämään ainutlaatuiseen Wasa360-konseptiin, jonka ansiosta WGF-rahastojen sijoituskohteet ovat erittäin tuottavia WGF-rahastojen sijoittajille niin kohteiden omistusaikana kuin kohteita myytäessä.

”WGF-rahastot ovat nyt myymässä ensimmäisiä sijoituskiinteistöjään ja pääsevät tulevaisuudessa uuteen suuruusluokkaan”
– Jani Peräsarka, WasaGroup Funds Oy:n toimitusjohtaja

LähiTapiola-ryhmä on suomalainen, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka tarjoaa elämänturvaa henkilöasiakkaille, kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä maatiloille. Elämänturva kuvaa tapaamme palvella asiakkaita läpi elämän ja sen muuttuvien tilanteiden. Panostamme asiakkaidemme turvallisuuteen, terveyteen ja talouteen. LähiTapiola on myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

Lisätietoja LähiTapiolasta:

Juha Malm
Sijoitusjohtaja
LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Puh. 050 594 3473
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Pasi Haarala
Toimitusjohtaja
LähiTapiola Pohjanmaa
Puh. 0400 958 835
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

www.lahitapiola.fi

WGF-rahastojen uutinen

Ota meihin yhteyttä