Mustasaaren Urheiluhallista tulee OP Arena

WasaGroup toteuttaa Mustasaareen urheiluhallia, joka on WGF II -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde.

WasaGroup toteuttaa Mustasaareen urheiluhallia, joka on WGF II -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde.

OP Arena

Vaasan Osuuspankki tulee halliprojektiin kumppaniksi ja uuden hallin nimeksi tulee OP Arena.

OP Arena on kokoluokaltaan noin 3.200 m2 ja kattaa kaksi täysikokoista palloiluhallia, sosiaalitilat sekä muita tiloja.

Uudenlainen kiinteistökonsepti koulu- ja urheilurakentamiseen

WGF II -kiinteistörahasto vastaa kiinteistöinvestoinnista sijoittamalla hankkeeseen rahaston sijoittajilta kerättyjä varoja sekä omistamalla ja vuokraamalla hallin. Kiinteistökehitys-, suunnittelu- ja rakentamisvaiheesta vastaa WasaGroup-konserni.

OP Arena rakennetaan Mustasaaren kunnan koulukeskukseen ja sen tilat palvelevat kunnan koululiikuntaa arkisin päiväaikaan. OP Arenan toiminnasta vastaa yksityinen operaattori, joka vuokraa tiloja arki-iltaisin ja viikonloppuisin muiden toimintojensa ohella. OP Arena on täysin yksityisin varoin toteutettava hanke ja sen käyttöaste tulee olemaan erittäin korkea.

WGF II -rahaston vuokralaisena ovat sekä Mustasaaren kunta että yksityinen urheiluhallioperaattori. Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti toteuttaa koululiikunnan vaatimat tilat muita ratkaisuja edullisemmin. Operaattori saa toimintaansa suunnittelut uudet tilat alueen liikkujille tarjottavaksi.

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä