WasaGroup myi Vaasan Würthin myymälätilat

WasaGroup on myynyt Vaasan Klemettilässä sijaitsevat Würthin myymälätilat.

Würth Oy on ostanut WasaGroup Oy:ltä osoitteessa Myllärinkatu 12 sijaitsevat myymälätilansa. WasaGroup Oy on vuokrannut tiloja Würthille vuodesta 2012 lähtien.

Myynti osa strategiaa

WasaGroup-konserni on kiinteistökehittäjä, joka tuottaa suurimman lisäarvon kiinteistömarkkinoille kiinteistökehitys-, suunnittelu- ja toteutusvaiheessa.

”Kiinteistön myynti istuu hyvin strategiaamme. Satsaamme jälleen uusien kiinteistöinvestointien toteutukseen.”
– Jani Peräsarka, Konsernin talousjohtaja, WasaGroup

Würth on työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut pientarvikelogistiikan ammattilainen. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat ruuvituotteet, kiinnitystarvikkeet, käsi- ja sähkötyökalut, paineilmatyökalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.

”Olemme toteuttaneet uuden liikepaikan Vaasaan ja nyt valtakunnallinen toimija, Würth, sitoutuu Vaasaan entistä tiiviimmin. Uskomme Klemettilän Kulman kiinteistön olevan tulevaisuudessa entistä kiinnostavampi liikepaikka Vaasan kaupungin keskustan levittäytyessä pohjoiseen.”
– Jani Peräsarka, konsernin talousjohtaja, WasaGroup Oy

 

Myyty kohde on yksi Suomen suurimpia Würth Centereitä, joka palvelee Vaasassa monipuolisesti alueen teollisuutta, tuotantoa ja kunnossapitoa.

”Päädyimme toimitilojen ostamiseen pystyäksemme takaamaan jatkuvasti kehittyvän teknisen kaupan palvelut Vaasan alueen asiakkaille parhaalla paikalla.”
– Würth Oy

Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

Klemettilän Kulman liikekeskus WasaGroup-konsernin tuotantoa

WasaGroup-konserni on toteuttanut Klemettilän Kulman liikekeskuksen vuonna 2012. WasaGroup-konserni on vastannut kiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta sekä omistamiensa tilojen vuokraamisesta.

Klemettilän Kulmassa toimii tallennuspalvelujen ammattilainen Vaasan Micro Copy Oy, LVI-alan Vismar Oy, Nordea Contact Center sekä lounasravintola Kesmo.

Klemettilän Kulmassa toimi aiemmin myös Tammi Kiinteistötekniikka, joka muutti toimintansa kasvaessa WasaGroupin toteuttamaan Gneissihovin kiinteistöön Kivihakaan. Tuolloin Würthin tiloja laajennettiin Tammi Kiinteistötekniikalta vapautuneisiin tiloihin.

Klemettilän Kulman viimeinen liiketila myytävänä

WasaGroup on kiinteistökehittäjä eikä kiinteistöjen lopullinen omistaja. WasaGroup etsii parhaillaan ostajaa myös Klemettilän Kulman tiloille, joissa toimii vuokralaisena Nordean Contact Center.

Ota meihin yhteyttä