WasaGroup avusti terveyskeskuskiinteistön myynnissä

WasaGroup on toiminut WGF II -rahaston edustajana Luodon hyvinvointi- ja terveyskeskuskiinteistön myynnissä.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto on myynyt Luodon kunnalle ja Rönnliden Invest -sijoitusyhtiölle Luodon keskustassa sijaitsevan terveyskeskuskiinteistön.

WGF II -rahasto on rahoittanut ja toteuttanut Luodon kunnalle ja Rönnliden Invest -yhtiölle vuokratun kiinteistön.

Erinomainen sijoituskohde

WGF II -rahasto mahdollistaa tehokkaasti julkisten palveluiden tilaratkaisut. WGF II -rahasto oli mahdollistamassa Luodon keskustan elävöittämistä, terveyspalveluiden keskittämistä uusiin nykyaikaisiin ja entistä tehokkaampiin tiloihin.

Sijoituskohteen vuotuinen tuotto WGF-rahastolle nousee noin 20 prosenttiin. WGF II -rahasto palauttaa sijoittajille heidän pääomiaan ja tulouttaa myyntivoiton sijoittajille kokonaisuudessaan.

Pääosa WGF II -rahaston sijoittajista sijoittaa palautuneen pääoman ja myyntivoiton takaisin WGF II -rahastoon, mikä mahdollistaa jälleen uusia investointeja maakuntiin.

Moderni hyvinvointiasema

Equity:ksi nimetty kiinteistö käsittää hyvinvointiaseman, jossa toimii kunnan terveyskeskus, hammashoitola ja neuvola. Lisäksi kiinteistössä toimii kunnan kirjasto sekä kuntosali ja kahvila.

Hyvinvointiasema edustaa uudenlaista lähipalvelua ja yhteistoimintaa yhdistäen lasten- ja äitiysneuvolan, hammasklinikan, lääkärivastaanoton, terveyskeskuksen, kotihoidon ja perhetyön samoihin tiloihin.

Tilojen suunnittelussa on huomioitu esteettömyys sekä riittävät tilat erityyppiseen toimintaan.

Hyvinvointiasema palvelee kiinteistön toisessa kerroksessa, jonne on pääsy portaiden lisäksi hissillä niin lastenvaunuilla kuin pyörätuolilla.

WasaGroup-konsernin tuotantoa

Kohteen pääurakoitsijana on toiminut WasaGroup-konserniin kuuluva WasaCon Kokkola Oy.

Rahaston omistusaikana kiinteistöstä on vastannut WasaGroup Oy, joka on hoitanut myös kiinteistön myyntitoimeksiannon.

Lue lisää:

Ota meihin yhteyttä