Nimityksiä WasaGroupissa

Erittäin vahvassa kasvussa oleva WasaGroup-konserni on vahvistanut organisaatiotaan uusilla nimityksillä, joista osa on toteutettu konsernin sisällä ja osa uusrekrytoinnein.
WasaGroup-konsernissa on tällä hetkellä edelleen useita työpaikkoja haettavana.

Martti Sillanpää nimitetty WasaCon Oy:n tuotantopäälliköksi

Rakennusliike WasaCon vahvistaa organisaatiotaan vastatakseen vahvistuneeseen markkina-asemaan toimialueellaan.

WasaConin tuotantopäälliköksi on nimetty työpäällikkönä toiminut Martti Sillanpää. Martti on aloittanut uransa rakennusliike WasaConin palveluksessa kirvesmiehenä vuonna 1997. Martti on edennyt urallaan Vaasan Prisman työmaan rakennustöistä vastaavaksi mestariksi ja myöhemmin WasaConin työpäälliköksi.

Martti Sillanpää on vastannut useista WasaConin historia suurimmista ja haastavimmista rakennuskohteista. Sillanpään vastuulla on ollut mm. aikanaan Suomen suurin jätteenpolttolaitos Westenergy, Vaasan Sähkön uusi pääkonttori, Torkkolan tuulivoimapuiston perustustyöt ja Vaasan uusi jalkapallostadion.

Tuotantopäällikkönä Martti Sillanpää vastaa rakennusliike WasaConin tarjouslaskennan ja resurssoinnin koordinoinnista, työpäälliköiden ja projektipäälliköiden ohjauksesta sekä WasaConin liiketoiminnan kehittämisestä osana koko WasaGroup-konsernia.

Lue Martin uratarina

Inga Leskinen nimitetty WasaGroupin konsernin laskentapäälliköksi

WasaGroup Oy:n kiinteistökehitys- ja rakennuttamistoiminnan sekä rakennusliike WasaConin tilauskannan kasvaessa WasaGroup-konsernissa tarjous- ja kustannuslaskenta- sekä hankintatoimintojen koordinointi on keskitetty emoyhtiöön.

WasaConin laskentapäällikkönä toiminut Inga Leskinen on siirtynyt WasaGroup Oy:n palvelukseen konsernin laskentapäälliköksi.

Inga Leskinen on aloittanut WasaConin palveluksessa kesätyöntekijänä vuonna 1998. Vuodesta 2011 Inga on ollut päävastuussa WasaConin tarjouslaskennasta.

Jatkossa Inga toimii konsernin laskentapäällikkönä vastaten koko konsernin laskentatoiminnan koordinoinnista ja ohjaamisesta. Inga vastaa emoyhtiön kiinteistökehityshankkeiden laskennasta sekä tytäryhtiöiden laskentatoimintojen ohjaamisesta.

Lue Ingan uratarina

Ari Männistö nimitetty WasaGroupin konsernin hankintapäälliköksi

WasaGroup Oy:n kiinteistökehitys- ja rakennuttamistoiminnan sekä rakennusliike WasaConin tilauskannan kasvaessa WasaGroup-konsernissa tarjous- ja kustannuslaskenta- sekä hankintatoimintojen koordinointi on keskitetty emoyhtiöön.

WasaConin hankintapäällikkönä toiminut Ari Männistö on siirtynyt WasaGroup Oy:n palvelukseen konsernin hankintapäälliköksi.

Ari Männistö on aloittanut WasaConin palveluksessa hankinnassa 2011.

Jatkossa Ari toimii konsernin hankintapäällikkönä vastaten koko konsernin hankintatoiminnan koordinoinnista, emoyhtiön kiinteistökehityshankkeiden hankinnoista sekä tytäryhtiöiden hankintatoimintojen ohjaamisesta.

Simo Mikkonen on aloittanut WasaGroupin myyntijohtajana

Simo Mikkonen on aloittanut WasaGroupin toimitiloista vastaavana myyntijohtajana.

Simo on työskennellyt yli 20 vuotta Tokmanni-konsernissa, jossa hän on toiminut Tokmannin kauppapaikkapäällikkönä vastaten myymäläverkoston suunnittelusta ja ylläpidosta. Simon tehtäviin on kauppapaikkaosaston esimiehenä kuulunut myymälätilojen suunnittelu, myymäläprojektit, myymälöiden kalustus ja asennus sekä myymälöiden hallinnointi.

Erityisesti Simon vastuulla on ollut myymäläverkoston suunnittelu, uusien liikepaikkojen valmistelu ja uudiskohteiden toteutus ja valvonta. Simo on vastannut yli 150 Tokmanni-tavaratalosta sekä yhteistyöstä muiden tavaratalojen kanssa.

Simo tulee WasaGroupin kiinteistökehitystiimiin vastaamaan uusien kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden neuvottelusta ja käynnistämisestä sekä vuokralaisten hankinnasta erityisesti tavaratalosektorilla.

Henriikka Kontturi on aloittanut WasaGroupin kiinteistövarainhoitotiimissä

WasaGroupin kiinteistövarainhoidon asiakkuuksien ja hoidettavien WGF-kiinteistörahastojen kiinteistöjen määrän kasvaessa WasaGroup on vahvistanut kiinteistövarainhoidon tiimiä uudella rekrytoinnilla.

Henriikka Kontturi on aloittanut kiinteistöpäällikkönä Turo Rannan vastuulle kuuluvassa kiinteistövarainhoidon tiimissä.

Uusi kiinteistöpäällikkö vahvistaa WasaGroupin kiinteistövarainhoidon palveluiden tuottamista mahdollistaen myös lisäpanostukset uusien WGF-rahastojen kohteiden valmisteluun sekä elinkaariajattelun

Henriikka Kontturi siirtyi WasaGroupin palvelukseen Vaasa Parks -konsernin kiinteistöassistentin tehtävistä.

Ota meihin yhteyttä