Tavaratalojätti XXL avaa uuden myymälän WGF-rahaston tiloissa

Pohjoismaiden suurin urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteita myyvä tavaratalojätti XXL Sports & Outdoor avaa uuden myymälän Vaasan Kivihaassa 2.12.2016. Liikepaikka on WGF III -rahaston sijoituskohde.

Pohjoismaiden suurin urheiluliike XXL Sports & Outdoor avaa uuden myymälän Vaasan Kivihaan ostoskeskusalueella perjantaina 2.12.2016.

Uusi myymälä on WGF III -rahaston sijoituskohde. WGF III -rahasto on rakennuttanut kiinteistön Vaasan Kivihaan parhaalle kauppapaikalle. WGF III -rahaston vuokralaisena on XXL:n lisäksi elektroniikkajätti Power, erä- ja kalastuserikoisliike Kurren Erä ja Kalastus. Kiinteistön toisen kerroksen toimistotiloihin muuttaa mm. Visma Software.

WasaGroup-konsernin kiinteistöhanke

Uusi liikekeskus on kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroupin tuotantoa. Kiinteistön rakennuttajana WasaGroup Oy on vastannut suunnittelun ohjauksesta ja rakennustöiden valvonnasta. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Rakennustyömaan pääurakoitsijana on toiminut paikallinen WasaCon Oy.

Vaasan Kivihaan ostoskeskusalue on valmis

Uusi liikekiinteistö on Vaasan Kivihaan ostoskeskusalueen viimeinen iso rakennusprojekti, koska alueella ei ole enää merkittävästi rakennusoikeutta jäljellä. Kivihaka täydentyy nyt lopullisesti Vaasan parhaaksi ostoskeskusalueeksi.

WGF III -rahasto jatkaa parhaiden liikepaikkojen rakentamista

WGF III -rahasto ottaa edelleen vastaan uusia sijoittajia ja sijoituksia, jotka rahasto sijoittaa edelleen uusiin parhaille liikepaikoille rakennettavien parhaille vuokralaisille vuokrattavien kiinteistöjen rakennuttamiseen. WGF-sijoittajien tuotto muodostuu rahaston sijoituskohteiden vuokratuotoista, joka maksetaan sijoittajille vuosittain, sekä exit-tuotoista kiinteistöjen myynnin yhteydessä.

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä