Elektroniikkajätti Power avasi Vaasassa WGF-rahaston tiloissa

Elektroniikkajätti Power avasi Vaasan myymälän WGF III -rahaston rakennuttamassa ja vuokraamassa kiinteistössä Vaasan Kivihaan ostoskeskusalueella.

Elektroniikkajätti Power avasi uuden myymälän Vaasan Kivihaan ostoskeskusalueella maanantaina 7.11.2016. Avajaisiin odotetaan jopa 6.000 kävijää.

Uusi myymälä on WGF III -rahaston sijoituskohde. WGF III -rahasto on rakennuttanut kiinteistön Vaasan Kivihaan parhaalle kauppapaikalle ja vuokrannut sen elektroniikkajätti Powerille. Kiinteistössä avaa vielä 2016 vuoden puolella urheiluliike XXL sekä kalastus- ja eräliike Kurren Erä ja Kalastus. Kiinteistön toisen kerroksen toimistotiloihin muuttaa mm. Visma Software.

WasaGroup-konsernin kiinteistöhanke

Uusi liikekeskus on kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroupin tuotantoa. Kiinteistön rakennuttajana WasaGroup Oy on vastannut suunnittelun ohjauksesta ja rakennustöiden valvonnasta. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Rakennustyömaan pääurakoitsijana on toiminut paikallinen WasaCon Oy.

Vaasan Kivihaan ostoskeskusalue on valmis

Uusi liikekiinteistö on Vaasan Kivihaan ostoskeskusalueen viimeinen iso rakennusprojekti, koska alueella ei ole enää merkittävästi rakennusoikeutta jäljellä. Kivihaka täydentyy nyt lopullisesti Vaasan parhaaksi ostoskeskusalueeksi.

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä