WasaGroup kasvaa ja laajentaa edelleen liiketoimintaansa

Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup käynnistää talotekniikan suunnittelun liiketoiminnan.

Vuoden 2016 alusta WasaGroup ryhtyi tarjoamaan kiinteistökehityksen, rakennuttamisen, valvonnan ja kiinteistövarainhoidon palveluita.

WasaGroup laajentaa vahvasti liiketoimintaansa

WasaGroup-konsernin liikevaihto on kolminkertaistunut viimeisen neljän vuoden aikana.

Vuoden 2016 alussa kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup ryhtyi tarjoamaan kattavia kiinteistökehityspalveluita, rakennuttamisen ja valvonnan palveluita sekä kiinteistövarainhoidon ja kiinteistönvälityspalveluita rahastonhoitopalveluiden lisäksi.

Nyt WasaGroup-konserni käynnistää talotekniikan suunnittelun liiketoiminnan. Vahvassa kasvussa oleva WasaGroup-konserni jatkaa rakennus- ja kiinteistöalan huippuosaajien rekrytointia myös jatkossa.

WasaGroup Suomen kokonaisvaltaisin kiinteistökehittäjä

WasaGroupin palvelut kattavat koko kiinteistöprojektien elinkaaren kiinteistökehitysvaiheesta suunnitteluun ja rakennuttamiseen sekä rakentamiseen ja kiinteistövarainhoitoon ja kiinteistöjen myyntiin. Ainutlaatuinen WGF-kiinteistökehitysrahasto tarjoaa myös mahdollisuudet kiinteistökehityshankkeiden rahoitukseen sekä helpon ja tuottavan tavan sijoittajille sijoittaa kiinteistöihin ja kiinteistökehityshankkeisiin.

Suunnittelutoimisto WasaPlanin palvelut laajenevat talotekniikan suunnittelulla

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalveluita tarjoavan WasaPlanin palvelut täydentyvät LVIAS-suunnittelupalveluilla. Talotekniikan suunnittelutoiminta käynnistyy lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtosuunnittelupalveluilla ja seuraavaksi talotekniikan suunnittelua laajennetaan sähköjärjestelmien ja automaatiotekniikan suunnittelulla.

Suunnittelutoimisto WasaPlanin osaaminen ja palveluntarjonta laajenee kattamaan kaikki kiinteistö- ja rakennushankkeiden keskeisimmät suunnittelutoiminnot.

LVIAS-suunnittelu ja -valvonta osaksi WasaGroupia

Talotekniikan suunnitteluosaamisen avulla WasaPlan pystyy entistä laaja-alaisemmin palvelemaan asiakkaitaan suunnitteluprojekteissa.

Talotekniikan osaaminen tulee täydentämään myös WasaGroupin rakennuttamisen, valvonnan ja kiinteistövarainhoidon palveluita talotekniikan suunnittelun, valvonnan ja konsultoinnin osalta.

Talotekniikan suunnitteluosaaminen tulee vahvistamaan entisestään myös rakennusliike WasaConin asemaa KVR-urakoitsijana ja palvelevana rakentamisen osaajana.

WGF-kiinteistökehitysrahastot hyötyvät WasaGroupin laajentumisesta

Talotekniikan suunnittelu täydentää WasaGroup-konsernin kiinteistökehitys-, rakennus- ja kiinteistövarainhoidon palvelukokonaisuuden. Talotekniikan suunnitteluosaaminen ja työmaiden valvonta mahdollistavat entistä tehokkaamman synergian WGF-kiinteistökehitysrahastojen hankkeiden valmistelussa ja toteutuksessa. Talotekniikan osaaminen tukee myös WGF-kiinteistökehitysrahastojen kiinteistövarainhoitoa.

WasaGroupin ainutlaatuinen kokonaisuus mahdollistaa WGF-rahastojen sijoittajille entistä enemmän kiinnostavia sijoituskohteita sekä entistä parempaa tuottoa heidän sijoituksilleen.

Ota meihin yhteyttä