WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Vaasan uusi jalkapallostadion valmis

Vaasan Hietalahden uusi jalkapallostadion on luovutettu Vaasan kaupungille 15.8.2016. Uuden Elisa-stadionin pääurakoitsijana on toiminut rakennusliike WasaCon.

Vaasan Hietalahteen rakennettu uusi jalkapallostadion (Elisa-Stadion) on valmistunut ja luovutettu Vaasan kaupungille aikataulun mukaisesti 15.8.2016.

Stadionista osia on jo luovutettu aiemmin, jotta stadionilla on voitu pelata jo useampi jalkapallo-ottelu ja järjestää konsertti. Nyt uuden stadionin rakennustyöt ovat kokonaisuudessaan valmiit.

Uudelle jalkapallostadionille mahtuu yhteensä noin 6.000 katsomopaikkaa. Stadionilla on lämpimiä tiloja yli 4.800 m2. Ensimmäisessä kerroksessa on pelaajien puku- ja pesutilat sekä urheiluseurojen toimisto- ja neuvottelutiloja.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat myyntipisteet ja yleisövessat. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat aitiot, klubitila ja ravintolatilat.

Rakennushankkeen pääurakoitsijana on toiminut WasaCon Oy, joka kuuluu WasaGroup-konserniin. Hanke on yksi suurimpia yksittäisiä WasaCon Oy:n rakennushankkeita.

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä