Vaasan uusi jalkapallostadion valmis

Vaasan Hietalahden uusi jalkapallostadion on luovutettu Vaasan kaupungille 15.8.2016. Uuden Elisa-stadionin pääurakoitsijana on toiminut rakennusliike WasaCon.

Vaasan Hietalahteen rakennettu uusi jalkapallostadion (Elisa-Stadion) on valmistunut ja luovutettu Vaasan kaupungille aikataulun mukaisesti 15.8.2016.

Stadionista osia on jo luovutettu aiemmin, jotta stadionilla on voitu pelata jo useampi jalkapallo-ottelu ja järjestää konsertti. Nyt uuden stadionin rakennustyöt ovat kokonaisuudessaan valmiit.

Uudelle jalkapallostadionille mahtuu yhteensä noin 6.000 katsomopaikkaa. Stadionilla on lämpimiä tiloja yli 4.800 m2. Ensimmäisessä kerroksessa on pelaajien puku- ja pesutilat sekä urheiluseurojen toimisto- ja neuvottelutiloja.

Toisessa kerroksessa sijaitsevat myyntipisteet ja yleisövessat. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat aitiot, klubitila ja ravintolatilat.

Rakennushankkeen pääurakoitsijana on toiminut WasaCon Oy, joka kuuluu WasaGroup-konserniin. Hanke on yksi suurimpia yksittäisiä WasaCon Oy:n rakennushankkeita.

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä