WasaGroup valittu Kankaanpään uuden palvelukodin toteuttajaksi

WasaGroup on valittu rakennuttamaan ja vuokraamaan uuden palvelukodin Kankaanpään kaupungille.

WasaGroup on valittu Kankaanpään kaupungin uuden palvelukodin toteuttajaksi. WasaGroup Oy:n tarkoituksena on toteuttaa uusi sijoituskohde WGF II -kiinteistökehitysrahaston sijoituksena.

WGF II -rahasto rahoittaa uuden 60-paikkaisen palvelukodin rakennuttamisen ja vuokraa kiinteistön Kankaanpään kaupungille 15 +5 vuoden vuokrasopimuksella.

Kankaanpään kaupungin kilpailutukseen osallistui 7 tarjousta, joista WasaGroupin tarjous sai pisteytyksessä eniten pisteitä.

WasaGroup-konsernin kokonaisvaltainen hanke

Kohteen suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Rakennuttamisesta ja valvonnasta WasaGroup Oy. Rakennustyön tulee suorittamaan WasaGroupin valitsemat paikalliset toimijoita. WasaGroup Oy tulee vastaamaan kiinteistönhoidosta.

WGF II -rahasto tarjoaa uusia sijoitusmahdollisuuksia

Julkisiin tiloihin sekä julkisten palveluiden palveluntuottajien tiloihin sijoittava WGF II -kiinteistökehitysrahasto rakennuttaa ja vuokraa mm. päiväkotikiinteistöjä, hoiva- ja palvelukiinteistöjä sekä liikunta- ja terveyskeskustiloja. WGF II -rahasto ottaa vastaan uusia sijoituksia ja sijoittajia.

Ota meihin yhteyttä