Urheilu-, liikunta- ja hyvinvointitilat

Kokonaisvaltaisesti kunnan hyvinvointia palvelevia urheilu- ja liikuntatiloja

WasaGroup toteuttaa urheilu- ja liikuntatiloja konseptilla, joka yhdistää sekä koululiikunnan tarpeet että yksityisen liikuntatilatoiminnan. Hankkeisiin voidaan yhdistää niin terveyspalveluita kuin majoituspalveluita.

Monimuotoisia elämän keskuksia kuntiin

Suunnittelemme urheilu-, liikunta- ja hyvinvointikiinteistöistä alueen palvelutarjontaan sopivia kokonaisuuksia, jotka voivat yhdistää koululiikunnan, urheiluseurojen liikuntavuorot, kuntosali- ja muut liikuntatoimijat sekä esimerkiksi terveys- ja muut hyvinvointipalvelut samaan elävään keskukseen.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa liikunta- ja hyvinvointikiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Yksityinen investointi ja rahoitus

WasaGroupin toteuttamat urheilu- ja liikuntatilat eivät sido kunnan tai yksityisen hallioperaattorin pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Ota meihin yhteyttä