Tuotantotilat

Tehokkaat ja turvalliset tuotantotilat

Tuotantotilat on paikka, jossa työntenkijät viettävät merkittävän osan elämästään. Tuotantotilan merkitys työssä viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin on merkittävä. Hyvin suunnitellut tuotantotilat tukevat toimivuudellaan tuottavuutta ja edistävät työturvallisuutta.

Panostamme toimiviin tuotantotiloihin

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän liiketoimintaa tukevia tuotantotiloja, joissa työskentely ja toiminta on tehokasta ja joustavaa. Etsimme tuotantotoiminnan tehokkuutta lisääviä ratkaisuja, viihtyisyydestä tai työturvallisuudesta tinkimättä.

Etsimme tuotantotiloillenne toimintaanne parhaiten sopivat sijainnit.

Uudenlaisia innovaatioita tuotantotilojen sijainnille

Pyrimme löytämään tuotantotiloillenne teille parhaiten sopivat sijainnit. Hyvä sijainti voi perustua muiden alueen toimijoiden kanssa syntyvään synergiaan, kuljetusreittien läheisyyteen tai alueiden taloteknisiin keskitettyihin ratkaisuihin.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttamat liiketilat eivät sido yrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun päiväkotikiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Ota meihin yhteyttä