Toimistot

Parhaat toimistot tehokkaaseen ja viihtyisään työskentelyyn

Pystypöydät neuvotteluhuoneessa mahdollistavat kokoukseen osallistumisen seisten.

Toimisto on paikka, jossa työntenkijät viettävät merkittävän osan elämästään. Toimistotilan merkitys työssä viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin on merkittävä. Toimistotilan toimivuudella on merkittävä vaikutus myös työn tuottavuuteen.

Panostamme laadukkaisiin, viihtyisiin ja toimiviin toimistotiloihin

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän liiketoimintaa tukevia toimistotiloja, joissa työskentely on mukavaa ja tehokasta. Etsimme toimiston arkea helpottavia ratkaisuja, joilla tähdätään toimintojen tehokkuuteen viihtyisyydestä tai työhyvinvoinnista tinkimättä.

Etsimme toimitiloillenne toimintaanne parhaiten sopivat sijainnit.

Uudenlaisia innovaatioita toimistojen sijainnille

Toimisto voi sijaita muuallakin kuin keskustassa toimistorakennuksessa ilman asiakas- tai henkilökuntapysäköintiä.

Olemme toteuttaneet useita toimivia toimistoratkaisuja myös keskustan kupeessa sijaitseviin liikekeskuksiin. Toimistojen sijoittaminen liikekeskusten toiseen kerrokseen on mahdollistanut suuria ja joustavia toimistotiloja yhteen kerrokseen. Kiinteistöt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kiinteistöjen suuret ja ilmaiset pysäköintialueet palvelevat päivisin toimistoja ja iltaisin liikekeskusten kauppojen asiakkaita.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttamat liiketilat eivät sido yrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Referenssit: Toimistot

Ota meihin yhteyttä