Terveys- ja lääkärikeskukset

Toimitiloja tehokkaampaan terveydenhoitoon

Terveys- ja lääkärikeskukset ja hyvinvointiasemat ovat monipuolisen toiminnan keskittymiä ja monenlaisten asiakasryhmien käytössä.

Toimivat terveyskeskukset ovat osa hyvää ja tehokasta terveydenhuoltoa

Hyvinvointiasemat voivat käsittää terveyskeskuksen lisäksi esimerkiksi hammashoitolan ja neuvolan. Hyvällä tilojen suunnittelulla tuetaan uudenlaista lähipalvelua sekä yhteistoimintaa, joka yhdistää lasten- ja äitiysneuvolan, hammasklinikan, lääkärivastaanoton, terveyskeskuksen, kotihoidon ja perhetyön saumattomasti samoihin tiloihin.

Tilojen suunnittelussa huomioimme esteettömyyden lisäksi myös erilaisten asiakasryhmien ja toimintojen vaatimat tilatarpeet.

WasaGroup vastaa kiinteistöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta, joten voimme huomioida käyttäjien tarpeet ja toiveet ainutlaatuisella tavalla jo suunnitteluvaiheessa.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa kiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttama kiinteistö ei sido kunnan tai yksityisen terveyspalveluyrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Uudenlaisia innovaatioita terveyskeskusten ja lääkäriasemien sijainnille

Terveyspalveluiden asiakkaiden arjen helpottamiseksi olemme yhdistäneet hyvinvointiasemiin, terveyskeskuksiin ja lääkäriasemiin myös muita palveluita, kuten kirjaston, kuntosalien ja kahviloiden toimintoja.

Olemme myös toteuttaneet tavaratalokeskittymiä, joiden yhteydessä palvelee lääkäriasema ja apteekki.

Ota meihin yhteyttä