WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Tavaratalot

Parhaat liiketilat parhailla liikepaikoilla

Valoisa ja viihtyisä K-Supermarket täydentää Lapuan vähittäiskauppatarjontaa.

Toteutamme yrityksille erilaisia tavaratalo- ja myymälöitä parhaille liikepaikoille.

Tavarataloon ja myymälään on helppo ja mukava tulla. Tavaratalo on merkittävä osa siellä toimivan yrityksen brändiä. Se on parhaillaan myös viihtyisä ja tuottava työpaikka.

Uusia toimitiloja yritysten liiketoimintaa tukemaan

Toteutamme uusia tavaratalokiinteistöjä etsien parhaat mahdolliset sijainnit. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksen liiketoimintaa tukevia laadukkaita myymälätiloja sekä etsimme ratkaisuja, joiden avulla uudet tilat tukevat liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Enemmän kuin liiketila

Etsimme kiinteistöihin useita toimijoita, joiden liiketoiminta tukee ja täydentää toisiaan.  Pyrimme myös löytämään kiinteistöihin toimijoita, jotka tuovat asiakasvirtoja toinen toisilleen.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

Yhdistämme Wasa360-konseptillamme tehokkaan hankekehityksen, innovatiivisen ja kokonaisvaltaisen suunnittelun sekä kustannustehokkaan kiinteistön rakennuttamisen ja ylläpidon.

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa kiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttamat liiketilat eivät sido yrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.