Palveluasuminen ja hoivatilat

Rakennuksia rakkaimmillemme

Toteuamme hoivapalvelukiinteistöjä, palvelutaloja, senioriasuntoja ja tuetun asumisen kiinteistöjä asukkaat ja asiakkaat huomioiden heistä huolta pitäviä työntekijöitä unohtamatta.

Viihtyisät, laadukkaat ja turvalliset hoivakiinteistöt ovat WasaGroupille kunnia-asia

Hoivakiinteistömme ovat laadukkaita ja toimivia kiinteistöjä, jotka on suunniteltu nimenomaan hyvää asumista ja hoitoa silmällä pitäen. Huomioimme hoivakiinteistöissämme myös erityisryhmien vaatimukset esimerkiksi esteettömyyteen ja turvallisuuteen liittyen.

Etsimme myös jatkuvasti hoivakiinteistöihin työntekijöiden  kanssa arkea helpottavia ratkaisuja, joilla tähdätään asukkaiden turvallisuuteen ja hoivakotien toimintojen tehokkuuteen viihtyisyydestä tinkimättä.

WasaGroup vastaa kiinteistöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta, joten voimme huomioida käyttäjien tarpeet ja toiveet ainutlaatuisella tavalla jo suunnitteluvaiheessa.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöhankkeesta sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa hoivakiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun hoivakiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttama hoivakiinteistö ei sido kunnan tai yksityisen hoivayrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Uudenlaisia innovaatioita hoivakotien sijainnille

Etsimme myös hoivakotien osalta uudenlaisia ratkaisuja niiden sijaintien osalta.

Toteutamme hoivakiinteistöjä keskusta-alueilla myös niin sanottuihin hybridikortteleihin, jotka mahdollistavat erilaisten palveluiden hyödyntämisen lisäksi eri sukupolvien kohtaamiset.

Ota meihin yhteyttä