Muut julkiset tilat

Erilaisia toimitiloja julkisille palveluille

Toteutamme erilaisia toimitiloja erilaisille julkisille palveluille. Toimitilat voivat koskea esimerkiksi kirjastotoimintoja, kunnan hallintotiloja, paloasemia…

Monimuotoisia elämän keskuksia kuntiin

Suunnittelemme julkisille toiminnoille niiden toimintaa tukevia tiloja. Pyrimme löytämään kiinteistöihin myös muita toimijoita, joiden toiminta synnyttää kuntiin elämän keskuksia asiakasvirtoineen. Voimme joustavasti yhdistää kiinteistöihin julkisia ja yksityisiä palveluntarjoajia.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa kiinteistön suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun kiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Yksityinen investointi ja rahoitus

WasaGroupin toteuttamat toimitilat eivät sido kunnan tai yksityisen hallioperaattorin pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Ota meihin yhteyttä