Logistiikka ja varasto

Nykyaikaiset ja tehokkaat logistiikka- ja varastotilat

Logistiikka- ja varastotilojen sijainti ja toimivuus tukevat parhaillaan koko liiketoiminnan tuottavuutta.

Panostamme laadukkaisiin ja toimiviin liiketiloihin

Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän liiketoimintaa tukevia liiketiloja, joissa toiminta on sujuvaa ja tehokasta. Etsimme logistiikka- ja varastointitoimintaa tukevia ratkaisuja, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisia.

Etsimme toimitiloillenne toimintaanne parhaiten sopivat sijainnit.

Uudenlaisia innovaatioita toimitilojen sijainnille

Pyrimme löytämään tuotantotiloillenne teille parhaiten sopivat sijainnit. Hyvä sijainti voi perustua muiden alueen toimijoiden kanssa syntyvään synergiaan, kuljetusreittien läheisyyteen tai alueiden taloteknisiin keskitettyihin ratkaisuihin.

Investointi ja rahoitus samalta toimijalta

WasaGroupin toteuttamat liiketilat eivät sido yrityksen pääomia tai aiheuta velkaantumista. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF-rahasto.

Kokonaisvastuu Wasa360-konseptilla

WasaGroupin Wasa360-konseptilla WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko kiinteistöstä sen elinkaari huomioiden. WasaGroup vastaa tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta myös rahoituksesta, vuokraamisesta ja ylläpidosta.

Wasa360-konseptin ansiosta WasaGroup ottaa aidosti kokonaisvastuun päiväkotikiinteistön kiinteistöinvestoinnista koko kiinteistön elinkaari huomioiden.

Ota meihin yhteyttä