Uudisrakentaminen

Toteutamme uudisrakennusprojektit laadukkaasti ja nopeasti, jotta asiakkaamme investoinnit saadaan tuottavaan käyttöön mahdollisimman aikaisin.

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone
Olemme erikoistuneet haastavienkin kohteiden toteutukseen. Pääosa kohteistamme on toteutettu kokonaisvaltaisella avaimet käteen -periaatteella hyödyntäen koko WasaGroup-konsernin osaamista kokonaisvaltaisen rakennusprojektin läpiviemisessä.

Uudisrakentamisen palvelumme

WasaGroup-konserni tuottaa kaikki uudisrakentamisessa tarvittavat palvelut yhdistäen ne juuri asiakkaan projektin vaatimusten mukaiseksi kokonaisuudeksi. Toteutamme asiakkaillemme uudisrakennusprojekteja, jotka täyttävät asiakkaan ja kohteen käyttäjän tarpeet ja tavoitteet.

KVR-urakointi

Kokonaisvastuurakentamisessa otamme kokonaisvastuun suunnittelu-, järjestely- ja toteutustehtävistä. Toteutamme rakennushankkeesi tehokkaasti omin resurssein ja kumppanuusverkostojemme kautta siten, että projektin kannalta osaavin ja edullisin taho toteuttaa oikeat vaiheet projektista. Kannamme kokonaisvastuun projektisi läpiviemisestä yhdistäen suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen.

>>> Tutustu KVR-rakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Liiketilarakentaminen

Meillä on pitkä kokemus uusien liike- ja toimitilakohteiden suunnittelusta rakentamisesta. Toteutamme erilaisia myymälöitä, tavarataloja, toimistorakennuksia ja muita toimitiloja erilaisille toimijoille.

>>> Tutustu liiketilarakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Teollisuusrakentaminen

Meillä on pitkä historia erilaisten teollisuushankkeiden rakentamisesta. Toteutamme vaativia tehdas- ja tuotantorakennuksia, logistiikka- ja varastohalleja, voimalaitoksia, jätevedenpuhdistamoita sekä sähköasemia.

>>> Tutustu teollisuusrakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Julkiset kohteet

Olemme rakentaneet uusia tiloja niin kunnille, valtiolle, kuntayhtymille kuin seurakunnille, säätiöille ja yhdistyksille. Toteutamme mm. urheilukeskuksia ja -rakennuksia, terveyskeskuksia ja hoivakiinteistöjä, kouluja ja päiväkoteja, uimahalleja, kirkkoja, kirjastoja sekä nuorisotiloja ja pysäköintitaloja.

Julkisissa kohteissakin tavoitteenamme on kustannustehokkaat ratkaisut, jotka vastaavat arkkitehtonisten ja teknisten vaatimusten yhteensovittamiseen sekä käyttäjien tarpeisiin.

>>> Tutustu julkisten kohteiden palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Maanrakentaminen

Maanrakennusosaamisemme varmistaa pysymisen tiukoissakin rakennusaikatauluissa. Toteutamme vahvan yhteistyöverkostomme kautta vaativiakin erikoiskohteita, joissa maan alle tulee paljon tekniikkaa. Maanrakentamisen yhdistäminen saumattomasti kokonaisuuteen varmistaa koko rakennusprojektin läpiviemisen menestyksekkäästi.

>>> Tutustu maanrakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Asuntorakentaminen

Toteutamme myös asuntorakentamisen projekteja asiakkaillemme. Olemme rakentaneet useita asuntokohteita useille kiinteistösijoittajille ja kiinteistöjen omistajille.

>>> Tutustu asuntorakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Alueyhtiöt

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.