Uudisrakentaminen

Toteutamme uudisrakennusprojektit laadukkaasti ja nopeasti, jotta asiakkaamme investoinnit saadaan tuottavaan käyttöön mahdollisimman aikaisin.

Olemme erikoistuneet haastavienkin kohteiden toteutukseen. Pääosa kohteistamme on toteutettu kokonaisvaltaisella avaimet käteen -periaatteella hyödyntäen koko WasaGroup-konsernin osaamista kokonaisvaltaisen rakennusprojektin läpiviemisessä.

Uudisrakentamisen palvelumme

WasaGroup-konserni tuottaa kaikki uudisrakentamisessa tarvittavat palvelut yhdistäen ne juuri asiakkaan projektin vaatimusten mukaiseksi kokonaisuudeksi. Toteutamme asiakkaillemme uudisrakennusprojekteja, jotka täyttävät asiakkaan ja kohteen käyttäjän tarpeet ja tavoitteet.

KVR-urakointi

Kokonaisvastuurakentamisessa otamme kokonaisvastuun suunnittelu-, järjestely- ja toteutustehtävistä. Toteutamme rakennushankkeesi tehokkaasti omin resurssein ja kumppanuusverkostojemme kautta siten, että projektin kannalta osaavin ja edullisin taho toteuttaa oikeat vaiheet projektista. Kannamme kokonaisvastuun projektisi läpiviemisestä yhdistäen suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen.

>>> Tutustu KVR-rakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Liiketilarakentaminen

Meillä on pitkä kokemus uusien liike- ja toimitilakohteiden suunnittelusta rakentamisesta. Toteutamme erilaisia myymälöitä, tavarataloja, toimistorakennuksia ja muita toimitiloja erilaisille toimijoille.

>>> Tutustu liiketilarakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Teollisuusrakentaminen

Meillä on pitkä historia erilaisten teollisuushankkeiden rakentamisesta. Toteutamme vaativia tehdas- ja tuotantorakennuksia, logistiikka- ja varastohalleja, voimalaitoksia, jätevedenpuhdistamoita sekä sähköasemia.

>>> Tutustu teollisuusrakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Julkiset kohteet

Olemme rakentaneet uusia tiloja niin kunnille, valtiolle, kuntayhtymille kuin seurakunnille, säätiöille ja yhdistyksille. Toteutamme mm. urheilukeskuksia ja -rakennuksia, terveyskeskuksia ja hoivakiinteistöjä, kouluja ja päiväkoteja, uimahalleja, kirkkoja, kirjastoja sekä nuorisotiloja ja pysäköintitaloja.

Julkisissa kohteissakin tavoitteenamme on kustannustehokkaat ratkaisut, jotka vastaavat arkkitehtonisten ja teknisten vaatimusten yhteensovittamiseen sekä käyttäjien tarpeisiin.

>>> Tutustu julkisten kohteiden palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Maanrakentaminen

Maanrakennusosaamisemme varmistaa pysymisen tiukoissakin rakennusaikatauluissa. Toteutamme vahvan yhteistyöverkostomme kautta vaativiakin erikoiskohteita, joissa maan alle tulee paljon tekniikkaa. Maanrakentamisen yhdistäminen saumattomasti kokonaisuuteen varmistaa koko rakennusprojektin läpiviemisen menestyksekkäästi.

>>> Tutustu maanrakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Asuntorakentaminen

Toteutamme myös asuntorakentamisen projekteja asiakkaillemme. Olemme rakentaneet useita asuntokohteita useille kiinteistösijoittajille ja kiinteistöjen omistajille.

>>> Tutustu asuntorakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Alueyhtiöt

Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.