Suunnittelupalvelut

Tarjoamme suunnittelupalveluita kaikille rakentamisen eri osa-alueille.

Suunnittelupalvelumme kattavat arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun sekä sisustus- ja tilasuunnittelun niin uudisrakentamisessa kuin korjaus- ja muutosrakentamisessa.

Pääsuunnittelu

Pääsuunnittelijana huolehdimme rakennushankkeen suunnitelmien laadusta alusta loppuun saakka läpi koko rakennusprojektin.

>>> Tutustu kokonaissuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelumme tarjoaa asiakkaillemme kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja sekä tehokasta ja rationaalista suunnittelua nopealla aikataululla.

Suunnittelijoidemme kunnia asia on käyttäjän tarpeita palvelevat aikaa kestävät ja kauniit ratkaisut, jotka on toteutettavissa kustannustehokkaasti.

>> Tutustu arkkitehtisuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

Rakennesuunnittelu

Tarjoamme rakennesuunnittelu niin uudisrakentamiseen kuin peruskorjauskohteisiin. Rakennesuunnittelussa haemme kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka täyttävät niin tilaajan, urakoitsijan kuin käyttäjän tarpeet. Huomioimme rakennuskustannukset ja rakentamisen vaiheet jo suunnitteluvaiheessa.

>> Tutustu rakennesuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

Talotekniikan Suunnittelu

Tarjoamme lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtosuunnittelupalveluita sekä teknistä isännöintiä. Suunnittelemme ja konsultoimme kaikissa talotekniikan tarpeissa uudisrakennuksista erilaisiin muutostöihin ja korjausrakentamiseen.

>>> Tutustu talotekniikan suunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

Muita suunnittelun osa-alueita

Korjaus- ja muutossuunnittelu

Teemme peruskorjaussuunnitelmia, laajennus- ja lisärakentamissuunnitelmia taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille.

Teemme arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia käyttötarkoituksen muutoksiin, peruskorjauksiin sekä linjasaneerauksiin sekä ullakko- ja kellarirakentamiseen.

Kokonaisvaltaisena palveluna voimme vastata kaikista suunnitelmista sisältäen myös LVIASJ-suunnitelmat ja korjaushankkeen toteutuksen.

>>> Lue lisää kokonaisvaltaisista korjaus- ja muutosrakentamisen palveluistamme.

>>> Tutustu korjaus- ja muutossuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

>>> Tutustu korjausrakentamisen palveluihimme WasaCon Oy:n www-sivuilla.

Sisustussuunnittelu

Suunnittelemme esteettisiä ja toimivia tiloja niin uudisrakennuskohteisiin kuin muutos- ja saneerauskohteisiin. Yhdistämme sisustussuunnittelun muuhun arkkitehtisuunnitteluun sekä huomioimme tila-, valaistus- ja sisustusratkaisujen toteutuksen jo suunnitteluvaiheessa.

>>> Tutustu sisustussuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.

Hankekehitys

Laadimme laajojakin hankesuunnitelmia, osallistumme kaavamuutosprosesseihin sekä kiinteistöjen kehityshankkeisiin jo hankkeiden alkumetreillä.

Monipuolinen rakennusalan osaamisemme tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme kehityshankkeisiin jo ideointi- ja suunnitteluvaiheessa.

>>> Tutustu hankesuunnittelupalveluihimme WasaPlan Oy:n www-sivuilla.