Kiinteistövarainhoito

WasaGroup-konserni luo, jalostaa ja ylläpitää asiakkaiden kiinteistövarallisuutta. Kiinteistövarainhoidon palveluidemme avulla hallinnoimme ja huolehdimme kiinteistösijoittajan sijoituksesta.

Konsernimme kattavan osaaminen ja yhteistyöverkostomme avulla tuotamme kiinteistövarainhoidon palveluita asiakkaillemme. Toimintatapamme on avaimet käteen -toimintamalli ja tavoitteemme huoleton ja tuottava kiinteistösijoitus.

Kiinteistövarainhoidon toimialalla yhdistämme koko osaamisemme kiinteistösijoitusten ja kiinteistöjen hallinnon, ylläpidon ja hoidon sekä rahoituksen, vuokrauksen ja markkinoinnin osalta.

Meille tuottava kiinteistösijoitus ja kiinteistön hallinto, talous, tekninen ylläpito ja markkinointi eivät ole erillisiä asioita.

Kiinteistövarainhoitopalvelumme on kokonaisuus, jolla otamme kiinteistösijoituksen hoitoomme ja tuotamme kaikki kiinteistösijoittajan tarvitsemat palvelut.

Kiinteistövarallisuuden hoito

Kiinteistövarainhoidon palvelukokonaisuutemme kattaa kiinteistösijoittajan tarvitsemat palvelut tuottavan kiinteistösijoituksen hoitamiseksi pitkällä tähtäimellä.

Vastaamme kohteen haltuunotosta, isännöinnistä, taloudenpidosta sekä vuokralaisista ja kiinteistön ylläpidosta ja huollosta sopimuksineen.

Saat samalta palveluntarjoajalta myös kiinteistösijoituksen elinkaaren aikana tarvittavat muut palvelut, kuten uusien vuokralaisten hankinnan, kohteen korjaus- tai muutostyöt, arviointipalvelut ja myyntitoimeksiannot.

Isännöinti

Kiinteistövarainhoidon asiakkaillemme tarjoamme kiinteistöjen hallinnollisen, taloudellisen ja teknisen isännöinnin palvelukokonaisuutta.

Taloudelliseen isännöintiin liittyy mm. kiinteistöyhtiön kirjanpito, maksuliikenne verottaja- ja viranomaisraportteineen. Lisäksi tuotamme asiakkaillemme sovitut raportit ja valvomme sijoituksesi tavoitteiden täyttymistä.

Hallinnollinen isännöinti kattaa kiinteistöjen ja yhtiöiden juridisen hallinnan. Hoidamme asiakkaidemme sopimusten ylläpidon ja tarvittaessa vastaamme sopimusten kilpailutuksesta ja seurannasta.

Vuokrahallinto

Vastaamme vuokra- tai vastikehallinnosta ja yhteydenpidosta vuokralaisiin. Hoidamme asiakkaidemme puolesta vuokrankannon ja -seurannan sekä perinnän. Hoidamme mm. kulutusmittaukset ja -laskutuksen, vuokrankorotukset sekä vakuusasiat.

Lisäksi ylläpidämme vuokrasopimuksia ja avustamme vuokralaisten hankinnassa ja vuokraneuvotteluissa.

Kiinteistönhoito

Avustamme kiinteistövarainhoidon asiakkaitamme kiinteistönhoitajien kilpailuttamisessa sekä valinnassa. Vastaamme asiakkaidemme puolesta kiinteistönhoidon ja -ylläpidon valvonnasta asiakkaan etujen turvaamiseksi.

Kauttamme asiakkaamme saavat myös kuntokartoitukset ja avustamme tarvittavien korjausten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Voimme tuottaa asiakkaillemme myös korjaussuunnitelmat ja korjausten toteutuksen tai rakennuttamisen.

Kiinteistökehitys

Kiinteistövarainhoidon asiakkaillemme voimme tarjota osaavaa ja laaja-alaista konsultaatiota kiinteistön jalostamisessa, saneerauksessa tai muutos- ja lisärakentamisessa suunnittelusta, valvontaan ja toteutukseen saakka.

Voimme tarjota suunnittelupalveluita vuokralaisten tai uusien vuokralaisten vaatimien muutostöiden suunnitteluun.

Voimme tarjota myös rakennuttamis- ja valvontapalveluita kaikissa kiinteistövarainhoidon asiakkaidemme kiinteistöissä.

>>> Lue lisää kiinteistökehityspalveluistamme.

>>> Lue lisää rakennuttamispalveluistamme.

>>> Lue lisää suunnittelupalveluistamme.

Kiinteistönvälitys

Etsimme kiinteistövarainhoidon asiakkaillemme uusia vuokralaisia. Toteutamme myös uusien vuokralaisten vaatimia tilamuutoksia ja käyttötarkoitusten muutoksia.

Avustamme asiakkaitamme myös myyntitilanteissa aina ostajien etsimisessä kuin myynnin toteutuksessa.

>>> Lue lisää kiinteistönvälityspalveluistamme.