Satatuhatta syytä tuoda yrityksesi luisteluareenalle

Pääkaupunkiseudulla asuu kymmeniä tuhansia ja joidenkin arvioiden mukaan jopa noin 100 000 jäälajeja harrastavaa lasta, nuorta ja aikuista. Jääpalloa, taitoluistelua ja jääkiekkoa harrastavia on paljon enemmän kuin jääaikaa on tarjolla. Tavoitteenamme on rakentaa ainutlaatuinen luisteluareena keskeiselle paikalle Helsingin Malmille.

Luisteluareenasta suunnitellaan jäälajien harrastajien ja heidän perheidensä kohtauspaikka, jossa otetaan huomioon arjen tarpeet. Samalla kun perheen pienimmät harrastavat, voivat aikuiset hoitaa arkisia asioitaan, käydä hoitamassa ostoksia, harrastaa itse tai käydä vaikka kuntosalilla. Voisiko juuri sinun yrityksesi sijaita luisteluareenalla?

Kolme kertaa helpompi arki

Monien vanhempien elämä kuluu lasten harrastusten parissa, kuljettaen ja kannustaen. Luisteluareena helpottaa arkea kolmella tavalla. Sinne nousee kauppoja ja palveluja, joissa voi hoitaa asiat lasten harjoitusten aikana. Sekin on helpotus, että luisteluareenalle pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Lasten harrastusajan voi hyödyntää myös harrastamalla itse. Luisteluareena mahdollistaa helpomman arjen, kun myös vanhemmat voivat harrastaa. Voisiko sinun yrityksesi helpottaa harrastajien ja heidän perheidensä arkea?

Suomen ensimmäinen jääpalloon soveltuva sisähalli

Erityisesti jääpalloilijoilla on Suomessa kehnot harrastuspuitteet, sillä koko Suomessa ei ole yhtään lajin sisähallia. Suomessa on 200 jäähallia, muttei yhtään jääpalloon soveltuvaa. Ruotsissa niitä on 25. Nyt on aika hoitaa lajin harrastajille olosuhteet kuntoon. Haluaako sinun yrityksesi olla mukana ainutlaatuisessa harrastus- ja tapahtumakeskuksessa?

Arjen keskus

Luisteluareena on uusi konsepti, joka vastaa aikuisten, lasten, nuorten, perheiden ja liikuntaharrastajien tarpeisiin. Se palvelee koko pääkaupunkiseutua ja valtakunnallisesti myös kaikkia jääpallon harrastajia. Luisteluareena on positiivisella tavalla arkioravanpyöräkeskus, jossa voi harrastusten lomassa hoitaa myös muita asioita. Luisteluareenan ansiosta jää aidosti enemmän aikaa yhdessäoloon.

Kohteen tiedot

Sijainti: Malmi, Longinoja, Helsinki
Suunnitellut toiminnot: monipuoliset tilat urheilulle sekä liike- ja ravintolatiloja arjen palveluille
Kerroksia: 2 – 1. kerroksessa liiketilat (n. 6 500 m2) ja 2. kerroksessa iso jäätila (minimi 100 x 60 m tai jaettuna useampaan kaukaloon)
Paikoitus: n. 200 autolle
Rakennusaikataulu: 2024-2025

Jääurheilutilat toteutetaan yhteistyössä Helsingin Luisteluareena Oy:n kanssa.


Havainnekuva luisteluareenasta.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Tontti sijaitsee erinomaisella paikalla vilkkaasti liikennöidyn Kehä I -liittymän kohdalla Malmin jäähallin vieressä.

HSL:n Reittioppaan lähimmät bussipysäkit ovat H3391 ja H3992 Tattariharjuntiellä aivan luisteluareenan vieressä. Lisäksi pysäkit löytyvät läheiseltä Vanhalta Helsingintieltä sekä Kehä I:ltä. Lähimmät juna-asemat ovat Malmi ja Pukinmäki.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä