WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Lamminrahkan yritysalue, Kangasala

Lamminrahkan yritysalue käsittää 9,5 hehtaaria valtatie 12:n varrella Kangasalla Tampereen rajan tuntumassa.  Alueelle on suunniteltu toimisto- ja liiketiloja, ravintola-, hoiva- sekä terveyspalveluita.

Lamminrahkan yritysalue käsittää 9,5 hehtaaria valtatie 12:n varrella Kangasalla Tampereen rajan tuntumassa.  Alueelle on suunniteltu toimisto- ja liiketiloja, ravintola-, hoiva- sekä terveyspalveluita.

Lamminrahka tarjoaa modernit yritystontit huippusijainnilla

  • Sijainti vain 20 min matkan päässä Tampereen keskustasta. Lentokentältä 30 min matka.
  • Liikennemäärä Lamminrahkan kohdalla noin 17 000 ajoneuvoa vuorokaudessa
  • Yritysalueella näkyvä sijainti valtatien varrella
  • Hyvät joukkoliikenneyhteydet ja erinomainen saavutettavuus sekä julkisella että yksityisellä liikenteellä.
  • Keskeinen sijainti: 20 km säteellä Lamminrahkasta asuu 300 300 ihmistä
  • Pieni hiilijalanjälki, joka muodostuu mm. hyvistä joukkoliikenne- ja pyöräily-yhteyksistä, uusituvista energialähteistä tuotetusta kaukolämmöstä, jätteen lähikeräyksestä, hulevesien imeytyksestä kaduilla sekä viherrakentamisesta.
  • Alueen rakentamisen johtoajatuksina ovat laatu ja kestävyys

”Lamminrahka on upea tulevaisuuden yritys- ja työpaikka-alue. Kaava sallii kortteleihin monimuotoisen yritysrakenteen, joustavat ja muuntautumiskykyiset toimitilat ja työntekijöille löytyvät läheltä joukkoliikenteen, kaupan ja vapaa-ajan palvelut ”, kertoo toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara Business Kangasala Oy:stä.

Aluekehitystä yhteistyössä

WasaGroup yhdessä Business Kangasalan kanssa kehittävät uutta työpaikka- ja liikealuetta Lamminrahkan alueella. WasaGroup Oy:lle on varattu kaksi tonttia Kangasalan kaupungilta, joissa rakennusoikeutta on yhteensä yli 30 000 neliötä.

WasaGroupin ja Business Kangasalan kehitysyhteistyössä tarkoituksena on ideoida uusia yritysalueen toimintoja ja selvittää paikallisten tai valtakunnallisten toimijoiden tarpeita ja kiinnostusta sijoittua uudelle yritysalueelle. WasaGroupin ydinosaaminen on hankkeiden ja toimijoiden saattaminen yhteen kannattavalla tavalla, ja kunnille on tärkeää saada uusia toimijoita paikkakunnalle.

Toteutus Wasa360-toimintamallilla

Kehitystyön tuloksena syntyvät hankkeet WasaGroup toteuttaa Wasa360-konseptin avulla, jolloin WasaGroup toimii hankkeiden suunnittelijana, rahoittajana ja rakennuttajana. Wasa360-konseptissa yrityksille toteutetaan tarpeita vastaavat tilat vuokramallilla, jolloin WasaGroup jää valmiin kiinteistön omistajaksi toimien vuokranantajana varsinaiselle toimijalle.

 

Lisätietoja antavat:

WasaGroup Oy, myyntipäällikkö Anna-Lena Back, puh. 050 403 6440

Business Kangasala Oy, toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246

30 000 m2
Kangasala

Ota meihin yhteyttä