WasaGroup ja Ylivieskan kaupunki ovat solmineet kaksivuotisen kehittämissopimuksen, jonka avulla alueelle tavoitellaan uusia toimijoita.

Erinomainen sijainti

Taanila sijaitsee kahden valtatien, VT63 Kauhava-Ylivieska ja VT27 Iisalmi-Kalajoki, risteyskohdassa.

Alueen vahvuutena onkin vilkkaat liikenneväylät, jotka tuovat kävijöitä alueelle läheltä ja kauempaakin.

Mitä tulossa?

Taanilan alueelle suunnitellaan uutta koulutuksen, liikunnan, kaupan ja palveluiden keskittymää. Tavoitteena on, että Taanila täydentää Ylivieskan palvelutarjontaa poiketen keskustan ja Savarin alueen tarjonnasta.

Hankkeen tavoitteena on löytää Taanilaan toimijoita, jotka monipuolistaisivat ja vahvistaisivat Ylivieskan nykyistä kaupallista rakennetta ja lisäävät palvelutarjontaa. Taanilaan tavoitellaan lähialueiden perheitä palvelevia lähitoimintoja.

Taanilasta voi kehittyä Ylivieskan tapahtumakeskus, johon saavutaan läheltä ja kaukaa, ja siellä voivat viihtyä niin paikkakuntalaiset kuin vierailijatkin.

Taanilaa kehitetään kokonaisuutena ja alueelle lähdetään luomaan kokonaan omaa profiilia.

Alueen rakentaminen voidaan toteuttaa vaiheittain.

Sijainti

Ylivieska

Koko

3 000 m²

Tyyppi

Palvelut, liiketilat, terveys- ja hyvinvointi

Kesto

2022-2024

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä