WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Hämeenkyrön uudet alueet

Hämeenkyrön keskustan läpi kulkeva valtatie 3 ohjataan uudelle, sujuvammalle reitille vuosina 2020-2022. Hämeenkyrönväylän varrelle on suunniteltu kolme uutta, Pirkanmaan mittakaavassa merkittävää työpaikka-aluetta.

HÄMEENKYRÖNVÄYLÄ TUO UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Hämeenkyrön yrityselämä saa piristysruiskeen, kun Hämeenkyrönväylä valmistuu loppuvuodesta 2022. Merkittävä infrahanke tekee valtatie 3:n liikenteestä sujuvampaa sekä synnyttää uusia yritysalueita, joille toivotaan sijoittuvan sekä nykyisiä että Hämeenkyrössä uusia kaupan alan ja teollisuuden toimijoita. Erinomaisen logistisen sijaintinsa ansiosta tulevat yritysalueet soveltuvat molempiin tarkoituksiin.

Pystymme kaavoittamaan tarvittaessa isojakin tontteja. Yrityksillä on juuri nyt erinomainen tilaisuus päästä vaikuttamaan alueiden muodostumiseen, kertoo toimitusjohtaja Markus Pikka Hämeenkyrön Yrityspalveluista.

 

TIPPAVAARA – Hämeenkyrön vahvin kaupallinen alue laajentuu!

Alue tarjoaa kaupallisille toimijoille upean mahdollisuuden yritystoimintaan ja vilkkaaseen asiakasvirtaan yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn valtatien varressa.

Tippavaara pähkinäkuoressa

 • Palvelualan yrityksille ja kaupalliseen toimintaan
 • Pääasiallinen kaavamerkintä KTY
 • Alue osittain rakentamisvalmis
 • Pinta-ala n. 35 ha
 • Keskim. vuorokausiliikenne yli 10 000 ajoneuvoa

Tippavaara sijaitsee liikenteen solmukohdassa Satakunnan ja Pohjanmaan liikennevirrassa. Tippavaaran uudet palvelut tulevat näkymään hyvin niin pohjoisesta kuin etelästä tuleville Hämeenkyrönväylän käyttäjille ja eritasoliittymät mahdollistavat helpon poikkeamisen valtatieltä.

 

HANHIJÄRVI – Teollisuuden ja logistiikan uusi keskus!

Täysin uusi Hanhijärven teollisuusalue tarjoaa sijaintinsa ja kokonsa puolesta loistavat puitteet paljon tilaa vaativalle liiketoiminnalle Pirkanmaan sydämessä.

Hanhijärvi pähkinänkuoressa

 • Erinomainen sijainti uuden valtatien varrella
 • Tontteja teollisuus- ja logistiikka-alan toimijoille
 • Pinta-ala n. 75 ha
 • Optimaalinen paikka suurille maantiekuljetuksille: Tampereelle vain 20 min ajomatka

Hanhijärven alue sijoittuu etelästä katsottuna Hämeenkyrönväylän alkuun ja laajenee valtatien molemmille puolille. Alueelle sijoittuvilla yrityksillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa kaavaan. Alueesta voidaan lohkoa kullekin yritykselle parhaiten sopiva tontti.

 

HEISKA – Täysin uusi työpaikka-alue Hämeenkyrössä

Heiska pähkinänkuoressa

 • Erinomainen sijainti uuden valtatien varrella
 • Esim. palvelualan yrityksille, kaupalliseen toimintaan sekä teollisuusalan toimijoille
 • Pinta-ala n. 35 ha

 

Lisätietoja antavat:

WasaGroup Oy, myyntipäällikkö Anna-Lena Back, puh. 050 403 6440

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy, toimitusjohtaja Markus Pikka, puh. 050 310 0331

Ota meihin yhteyttä