Haemme Etelä-Suomessa käynnistyviin rakennushankkeisiin vastaavia työnjohtajia

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä. Viihdyt varmasti rennossa, positiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössämme. Saat käyttöösi erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja modernit työvälineet sekä kannustavan työilmapiirin. Tervetuloa WasaConille!

WasaCon Oy on 25-vuotias, suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka kuuluu valtakunnalliseen WasaGroup-konserniin. Olemme erikoistuneet KVR-hankkeisiin, joilla saavutetaan paras asiakastyytyväisyys ja laadukkaat ratkaisut – edullisemmin ja nopeammin. Osaamisemme kattaa uudis- ja korjausrakentamisen kaikki osa-alueet. Olemme paljon enemmän kuin rakennusliike. Tarjoamme kaikki rakennushankkeen palvelut avaimet käteen -periaatteella. Meitä on jo yli 30.

Toimintamme vahvasti kasvaessa haemme uusiin, Etelä-Suomessa käynnistyviin rakennushankkeisiimme vastaavia työnjohtajia. 

Työtehtävät

Vastaavana työnjohtajana huolehdit rakennustyömaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoitsijoita sekä vastaat työmaan työturvallisuudesta.

Ensimmäinen työmaasi sijaitsee joko Lohjalla tai Hämeenlinnassa.

Osaaminen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI/RM) ja muutaman vuoden työkokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Katsomme eduksi erilaiset FISE-pätevyydet, kokemuksen isojen työmaaprojektien johtamisesta ja KVR-hankkeista.

Arvostamme liiketoimintalähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja vastuullisuutta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, mukavan työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Liity mukaan rakentamaan kasvutarinaamme! Lähetä cv:si ja palkkatoiveesi alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Veikko Jokimäki, puh. 040 506 0860 ja sähköposti veikko.jokimaki@wasacon.fi.

WasaGroup-konserni

WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee lähes 70 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli n. 30 miljoonaa euroa vuonna 2021.

 

Työhakemus

  Hakijan yhteystiedot
  Koulutus ja työkokemus
  (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

  Lisätietoja   

  Ota meihin yhteyttä