WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Avoin tehtävä: Projektipäälliköitä ja vastaavia työnjohtajia, WasaCon Oy, Vaasa

WasaCon Oy:ssä on avoinna useita paikkoja projektipäälliköille tai vastaaville työnjohtajille Vaasassa. Liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa! Lue lisää tehtävistä ja jätä hakemuksesi viimeistään 3.7.2022.

Palvelut

WasaCon on 25-vuotias suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva rakennusliike, joka kuuluu valtakunnalliseen WasaGroup-konserniin. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee noin 65 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli n. 30 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Toimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme monipuolisiin rakennushankkeisiimme

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ JA VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Projektipäällikkönä vastaat työssäsi KVR-hankkeidemme sopimuksen mukaisesta ja tuloksellisesta toteutuksesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä sekä tilaajan edustajan että työmaan välillä. Tehtävääsi kuuluu johtamiesi hankkeiden suunnittelun ohjaus sekä hankinnat, ja johdat myös vastaavan työnjohtajan työtä. Työpaikkasi sijaitsee Vaasassa, mutta työsi edellyttää jonkin verran matkustamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. RM/RI/DI) ja usean vuoden työkokemus rakentamisen projektinjohtotehtävistä. Eduksesi katsomme työkokemuksen työnjohdosta ja erilaiset FISE-pätevyydet. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta.

Vastaavana työnjohtajana huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä sekä aikataulujen, talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja aliurakoitsijoita ja vastaat oman työmaasi työturvallisuudesta. Työpaikkasi sijaitsee Vaasassa tai Vaasan lähialuilla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI/RM) ja muutaman vuoden työkokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Eduksesi katsomme erilaiset FISE-pätevyydet ja kokemuksen isojen työmaaprojektien johtamisesta. Olemme erikoistuneet KVR-hankkeiden toteutukseen, joten kokemus niistä auttaa tehtävässä menestymiseen.

Arvostamme molemmissa tehtävissä vahvaa liiketoimintalähtöisyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja ja vastuullisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, mukavan työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Veikko Jokimäki, p. 040 506 0860.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 3.7. mennessä alla olevalla lomakkeella

    Hakijan yhteystiedot
    Koulutus ja työkokemus
    (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

    Lisätietoja    Ota meihin yhteyttä