WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Avoin tehtävä: Laskenta- ja hankintainsinööri, WasaCon Oy, Vaasa

Vahvassa kasvussa oleva WasaCon hakee laskenta- ja hankintainsinööriä Vaasaan. Lue lisää tehtävästä ja liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa! Hakuaika tehtävään päättyy 3.7.2022.

WasaCon on 25-vuotias suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva rakennusliike, joka kuuluu valtakunnalliseen WasaGroup-konserniin. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-palvelumallilla tuotamme asiakkaallemme räätälöidysti rakennushankkeen kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella. Koko konsernissa työskentelee noin 65 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä. WasaGroup-konsernin liikevaihto oli n. 30 miljoonaa euroa vuonna 2021.

Toimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme monipuolisiin rakennushankkeisiimme

LASKENTA- JA HANKINTAINSINÖÖRIÄ

toimimaan osaksi ammattimaista tiimiämme. Sinulla on soveltuva rakennusalan tutkinto (RI/RM) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus kustannuslaskennan, hankintatoimen, työnjohtajan tai työmaainsinöörin töistä.

Arvostamme tarkkaa työskentelyotetta, kustannustietoisuutta, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä paineensietokykyä. Projektimme ovat pääosin KVR-hankkeita sisältäen sekä tarjouskohteita että kilpailuja. Työpaikkasi sijaitsee Vaasassa.

Tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin vahvan tuen ja yhteistyön, mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, mukavan työyhteisön ja kattavat henkilöstöedut.

Liity mukaan rakentamaan WasaConin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Ari Myllyniemi, p. 050 305 6639.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 3.7. mennessä alla olevalla lomakkeella

    Hakijan yhteystiedot
    Koulutus ja työkokemus
    (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

    Lisätietoja    Ota meihin yhteyttä