WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Avoin tehtävä: kiinteistöanalyytikko, WasaGroup

WasaGroup hakee motivoitunutta kiinteistötalouden ja rahoitusalan ammattilaista toimimaan kiinteistöanalyytikkona vuokramallilla toteuttavissa kiinteistökehityshankkeissa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävä on uusi WasaGroupissa, joten tehtävään valittu henkilö pääsee kehittämään siitä itsensä näköisen.

WasaGroupin toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme motivoitunutta kiinteistötalouden ja rahoitusalan ammattilaista toimimaan

KIINTEISTÖANALYYTIKKONA

vuokramallilla toteuttaviin kiinteistökehityshankkeisiin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä upeissa, WasaGroupille räätälöidyissä toimitiloissa Ruoholahden Roihussa.

Työtehtäviisi kuuluvat

 • kiinteistökehityshankkeissa ja kiinteistötransaktioissa avustaminen ja talousasioiden valmisteluun osallistuminen
 • hankkeiden kannattavuuden seuranta ja mallintaminen
 • kassavirtalaskelmien tekeminen
 • markkina-analyysit.

Lisäksi laadit erilaisia materiaaleja ja analyysejä päätöksenteon tueksi ja osallistut tarjousten valmisteluun. Osallistut myös hankekehitykseen tuomalla projekteihin sijoittajan näkökulman. Tehtävä on työn sisällöltään varmasti ainutlaatuinen, koska pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-palvelumallin kanssa.

Tehtävä on uusi WasaGroupissa, ja pääset kehittämään siitä itsesi näköisen.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto, vähintään 4 vuoden työkokemuksen mukanaan tuomaa valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn ja kokemusta ja osaamista Suomen kiinteistömarkkinoista ja sen toimijoista. Lisäksi odotamme sinulta analyyttista otetta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Excel ja PowerPoint ovat sinulle tuttuja työkaluja ja koet tiimintyön omaksesi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja rennon työpaikan, jossa panostetaan henkilöstön osaamiseen, viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin monipuolisesti. Meillä saat työskennellä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan. Työskentelet moderneilla työvälineillä WasaGroupille räätälöidyissä toimitiloissa Roihussa, jossa pääset myös nauttimaan Roihun huikeista yhteiskäyttötiloista uima-altaineen ja kuntosaleineen.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Miikka Ylikangas, p. 040 772 4020 tai lakiasiainjohtaja Sini Mäkelä, p. 0400 307 737.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 22.5.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella

  Hakijan yhteystiedot
  Koulutus ja työkokemus
  (Liitetiedoston maksimikoko 2 MB, sallitut tiedostotyypit txt, rtf, doc, docx, ods, pdf)

  Lisätietoja  Ota meihin yhteyttä