WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

WasaGroup hakee hankepäällikköä ja rakennuttajapäällikköä

WasaGroupin toiminnan jatkuvasti kasvaessa, yhtiö hakee kokeneita tekijöitä hankepäällikön ja rakennuttajapäällikön tehtäviin joko Vaasaan tai Helsinkiin.

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu ainutlaatuinen näköalapaikka alan kehitykseen. Molemmissa avoinna olevissa tehtävissä pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin kanssa.

Hankepäällikkö

Hankepäällikkönä pääset vastaamaan kiinteistökehityshankkeiden johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-projektin läpi. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. RI tai DI) ja noin 5 vuoden työkokemuksen kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä. Lue lisää tehtävästä >>>

Rakennuttajapäällikkö

Rakennuttajapäällikön tehtävässä pääset vastaamaan projektien rakennuttamisvaiheesta kokonaisvaltaisesti sisältäen työtehtäviä paitsi rakennuttamisesta ja valvonnasta, niin myös kiinteistön hankekehitys- ja myyntivaiheista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. RI/DI) ja usean vuoden työkokemusta rakennuttamistehtävistä. Lue lisää tehtävästä >>>

Hakuaikaa molempiin tehtäviin on 13.2. saakka.

Ota meihin yhteyttä