WasaGroup hakee hankepäällikköä ja rakennuttajapäällikköä

WasaGroupin toiminnan jatkuvasti kasvaessa, yhtiö hakee kokeneita tekijöitä hankepäällikön ja rakennuttajapäällikön tehtäviin joko Vaasaan tai Helsinkiin.

WasaGroupissa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille avautuu ainutlaatuinen näköalapaikka alan kehitykseen. Molemmissa avoinna olevissa tehtävissä pääset työskentelemään itse kehittämämme, kokonaisvaltaisen Wasa360-toimintamallin kanssa.

Hankepäällikkö

Hankepäällikkönä pääset vastaamaan kiinteistökehityshankkeiden johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-projektin läpi. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. RI tai DI) ja noin 5 vuoden työkokemuksen kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä. Lue lisää tehtävästä >>>

Rakennuttajapäällikkö

Rakennuttajapäällikön tehtävässä pääset vastaamaan projektien rakennuttamisvaiheesta kokonaisvaltaisesti sisältäen työtehtäviä paitsi rakennuttamisesta ja valvonnasta, niin myös kiinteistön hankekehitys- ja myyntivaiheista. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. RI/DI) ja usean vuoden työkokemusta rakennuttamistehtävistä. Lue lisää tehtävästä >>>

Hakuaikaa molempiin tehtäviin on 13.2. saakka.

Ota meihin yhteyttä