Tarjolla useita uramahdollisuuksia hankkeiden toteutuksen parissa

WasaGroup-konserniin kuuluvat rakennusliike WasaCon ja suunnittelutoimisto WasaPlan etsivät uusia tekijöitä useisiin eri tehtäviin. Avoinna ovat rakennesuunnittelijan, laskentapäällikön, vastaavan työnjohtajan ja työmaainsinöörin tehtävät.

Rakennusliike WasaConissa on avoinna kolme tehtävää. WasaCon hakee vastaavaa työnjohtajaa ja työmaainsinööriä Vaasan tai Seinäjoen alueelle toimimaan erilaisissa rakennushankkeissa. Hakuaikaa näihin tehtäviin on 30.1. saakka.

Lisäksi Vaasassa on avoinna laskentapäällikön tehtävä, jossa menestymiseen vaaditaan vähintään muutaman vuoden työkokemusta kustannuslaskennan, vastaavan työnjohtajan tai työmaainsinöörin töistä. Hakuaikaa tähän tehtävään on 13.2. saakka.

Suunnittelutoimisto WasaPlan etsii rakennesuunnittelijaa, joka pystyy toimimaan vastaavana rakennesuunnittelijana vaativissa suunnittelukohteissa.  WasaPlan Oy:ssä rakennesuunnittelija pääsee työskentelemään monipuolisten kiinteistökehitys- ja rakennushankkeiden rakennesuunnittelun parissa osana projektitiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita eri suunnittelualoilta, hankekehityksestä ja rakennuttamisesta. Hakuaikaa tähän tehtävään on 13.2. saakka.

Lue lisää tehtävistä:

rakennesuunnittelija

laskentapäällikkö

vastaava työnjohtaja

työmaainsinööri

Ota meihin yhteyttä